2777
2789

سلام دوستای گلم من پریودیم خیلی نا منظمه همیشه ۱۰ یا ۱۵ روز دیر تر میشم گاهی اوقاتم بیشترطول میکشه، متاهلم، کسی اینجوری بوده چکار کرده منظم شده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجور بودم .که تخمدان پلی کسیتیک داشتم.با چاقی تشدید میشه و با افزایش سن.افزایش فعالیت .کاهش وزن بهتر میشه.بمن عارضه ی نازایی داد که واسه بارداریم قرص خوردم و باردار شدم.ولی بعد بارداری اولم دیگه رفع شد

من اینجور بودم .که تخمدان پلی کسیتیک داشتم.با چاقی تشدید میشه و با افزایش سن.افزایش فعالیت .کاهش وزن ...

وااای یعنی امکان داره منم نازا باشمممممم🥺🥺🥺🥺🥺

بعد وقتی اقدام کردید سریع باردار شدید؟؟مشکلی نداشتید

هنوز برای بارداری اقدام نکردم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
وااای یعنی امکان داره منم نازا باشمممممم🥺🥺🥺🥺🥺

نازایی آنچنانی نبود واسه من.بطور طبیعی باردار نشدم بخاطر همین پلی کیستیک با دو دوره قرص و آمپول باردار شدم.البته من وزنم پایین بود و تحرکمم زیاد کردم.ولی بعضی افراد چاقو دیدم که بهشون نازایی چند ساله داده

دکتر نرفتید ببینید مشکلی ندارید،من همش میترسم دکتر برمممم🥺

نه نرفتم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍