2777
2789

مامان‌ من چهار پنج ماه پیش یه چیز جوش مانند حالت چرکی داشت زد رو‌سینش ترسیدیم و‌همون شب رفت دکتر عمومی ( دکتر با اینکه عمومی بود ولی خیلی خوب بود و سینه مامانم و کامل معاینه کرده بود و اون جوش هم معاینه کرده بود و گفته بود اولش فک کردم کیسته ولی پوستی و سطحیه آنتی بیوتیک نوشت و‌ گفت اگ تا دو‌ هفته نرفت برو‌ متخصص تا برسی بشه

ولی خداروشکر رفت و‌ تو این مدت دگ‌ اونجور چیزی ندیدیم 

الان بفکرم زد و‌یکم استرس گرفتم به مامانم گفتم گفت دگ هیجی نشده و خودشم هی معاینه میکنه و‌میگ هیچ چیز مشکوکی نیست خداروشکر ولی من کلا ادم به شدت نگران و استرسییم به حدی که گریم میگیره و چند روزه درگیر مرده فکرمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم ولی چیز مهمی نیست که بترسم

نه عزیزم‌ جوش بزرگ بود و چرکی اندازه نخود و‌ دورش قرمز ولی همون یه بار بود و بعد مصرف انتی بیوتیک ذفت و‌هیچ چیز مشکوکی نبوده اونم چهار پنج ماه پیش بود

حدودا اندازه نخود عین دمل دورش هم قرمز 

انشاالله چیزی نیس. دکتر تشخیص داده دیگه وقتی با انتی بیوتیک رفته ینی چرکی بوده. حواستون باشه. ولی دیگه خودخوری نکن. ب چیزای مثبت فک کن