2777
2789

من ۲۴ سالمه قبل اینکه عاشق بشم کسی بودم ارزوی هرررکسی بودم خاستگارای فوق پولدار( خودمم از خانواده فوق مرفه و از نظر ظاهر همه میگفتن عالی)

و شاد و پر شور بودم ولی خاکی هیچوقت خودمو نگرفتم دوستام همه میگن واقعا خاکی هستی

ولی عاشق یکی شدم با دروغ شغل خوبی گفت از خودش منم گفتم خب خوبه وقتی شغلش اینقد توپه ادامه میدم‌۳ سااااال من تو این رابطه کشیده شدم و چه اذیتا که نشدم و دعوا هایی که پای خونواده ها وسط کشیده شد(الانم خانوادم‌ میگن هیچوقت نمیدیم تورو بهش)

و بعد ۳ سال فهمیدم شغلش دروغ بود و جداشدم ۳ ماه 

ولی نتونستم باز بهش برگشتم هرچن میدونم‌بهش نمیرسم واینا ولی هر چن روز یه بار باهاش باید حرف بزنم‌ نمیتونم‌کنار بزارمش

من هیچوقتتتتت نمیتونم جز اون با کسی ازدواج‌کنم‌ اگه اونم‌ نباشه مشکلی نیس ولی نمیزارم هیچوقت ازدواج کنم

چون دلم مرده احساساتم مرده من نمیتونم بدون عشق ازدواح‌کنم نمیتونم بدون عشق  و فقط بگم چون بهترینه و پولدار برم با یکی ازدواج‌کنم بعد اون احساس غریبگی با همه کس میکنم...

بنظرت ارزششو داره😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب این حرفات و حسات طبیعیه ولی همیشگی نیست،جرات ب خرج بده و شجاعانه برو جلو

ی پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزم خیلی سختی کشیدی😢

ولی یه نصیحت 

دیگه باهاش کات کن و تمام

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

به خودت زمان بده 

همه چی درست میشه و احساسات ترمیم میشه 

فقط اگر آدم سالمی نیست و مناسب ازدواج با تو نیست کلا ولش کن دیگه یه مدت سخته ولی عادت میکنی 

احساساتت که ترمیم بشه دوباره هم میتونی عاشق بشی و اون طوری زندگی می کنی که دلت می خواد

چه لوس

اینایی کن افسار کل زندگیشونو میدن دست دلشون تا به هر سویی خواست بکشوندشون رو درک نمیکنم

این زمین خانه ی حیرانی نیست                                                                         غیر یک شوخی کیهانی نیست
ببین من خودم تجربش کردم میگم عاشق مث معتاده همه راهارو ببند ببین بعد پنج شیش ماه دیگ برات مهم نیس تح ...

یبار سه ماه همه راه هارو بستم بیشتر از قبل دلتنگ‌ میشم

چرا باید بعد این همه دعوا با خانواده ها بفهمید که درمورد شغلش دروغ گفته؟؟😐😐

به تاریخ عضویتم دقت نده قدیمیم ولی تعلیق شدم               اسم کاربری کوفتیم خیلیم سخت نیست پس زحمت بده حفظش کن و تو تاپیک های دعوا و گیس کشی تگم کن بیهوده 😬🐸✋   میگن برای موفقیت باید "قورباغت رو قورت بدی" ولی متاسفانه قورباغه ی من دائم القره و فقط بلده برقصه قوزمیت تو موفقیتم هیچ نقشی نداشت  🐸💃💃#کاربری_در_اختیار_دو_شخص_متفاوت