2777
2789

سلام خوشگلا من از بیکاری خیلی خسته شدم تو خونه میخوام برم اموزش ببینم برای کاشت ناخن

هم سرگرم بشم هم یه درامد داشته باشم

کسی میدونه حدودا چقدره درامد ناخن کار درماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍 ای جان عزیزم میشه لطفا بگی درامدتون ماهانه چقدره و کدوم شهرید

من رامهرمزم ماهی ۷تا شایدم بیشتر 

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
چقدر خوب موفق باشی من شمالم مازندران بنظرت برم دوره اشو ببینم شروع کنم؟

اگر علاقه داری حتما حتما برو راستی اول کارت ارزون کار انجام بدع من چندساله کارم اینه

ژلیش میزنم ۶٠

کاشت۸٠

کاور ۷٠

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
اگر علاقه داری حتما حتما برو راستی اول کارت ارزون کار انجام بدع من چندساله کارم اینه ژلیش میزنم ۶٠ ...

اره دوست دارم برم صد در صد که ارزونتره اوایل 

شما چندوقته اینکارو انجام میدی

بعد اینکه ساالن از خودته یا صندلی اجاره کردی

چقد خوب میگیری اینجا خیلی گرونه

اره دوست دارم برم صد در صد که ارزونتره اوایل  شما چندوقته اینکارو انجام میدی بعد اینکه ساالن ...

عزیزم اینجا کاشت ۱۲٠به بالاس من خیلیی ارزون انجام میدم من ۲ساله انجام میدم

عزیزم اینجا کاشت ۱۲٠به بالاس من خیلیی ارزون انجام میدم من ۲ساله انجام میدم

موفق باشی گلم پس منم برم برای دورش

از طرفی میگم چون اشباع شده و خیلی دست زیاده میترسم نگیره