2777
2789

خانوما من تخمدان پلی کیستیک دارم عایا اینو باید ب خواستگاره بگم؟لطفا با دلیل ج بدین فقط ننویسین اره یا نه 

مورد دوم قبلا یک دوره داروهای دسته افسردگی مصرف مبکردم و پانیک داشتم ک خوب شدم و الان مدتهاست دارویی نخوردم اینو چی اینم باید بگم؟

مورد سوم من خودم معتقدم حقشه یکبار بدون هیچ ارایشی منو ببینه بنظرتون کار خوبیه یا ن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه همه تخمدان پلی کیستیک دارن.. چیز خاصی نیست.. سعی کن با ورزش و تغذیه کنترلش کنی ولی چیز گنده ای نیست.. الکی عیب رو خودت نذار

بقیه مشکلات هم وقتی برطرف شده دیگه نیازی ب گفتن نیست

مگه خیلی زیاد ارایش میکنی؟ 

فقط سومی رو بگو 😐 بقیش شخصیه واقعا

روی صورتم یکی دو تا لک سفید کوچولوعه ک درمان نشده هنوز یکم نگرانم زاستشو بخوای ولی میگم ولش کن اللن بخاطر اینا بذاره بره بهتره ار فرداس

مورد دوم اگه بازبرنگرد نمیخادبگی.

واقعیتش افسردگیم کاملا درمان شد الان حالم خوبه شکر خدا ولی بعدش یک بار دبگ بعد اتمام داروهام یک حمله خیلی خفیف زیر یک دقیقه بهم دس داد

۱ تخمدان پلی تسیتیک تو رابطه جنسی و تو بچه دار شدن تاثیر نداره نگو

۲ افسردگی برا هر کی پیش میاد میگی خوب شدی پس رو خودت الکی عیب نزار

۳ آرایش هات همیشه ملیح باشه خیلی کم همون کافیه بی آرایشی نشان دهنده اینه که طرف به خودش نمیرسه و...ظاهرا ها والا من نبود آرایش رو بیشتر دوست دارم مثل من آرایش کن یک خط چشم نازک یک ایمیل و رژ لب کم رنگ با ضد آفتاب و مرطوب کننده همین همیشه هم به لباس و رنگ لباس و نوع عطر توجه کن

روی صورتم یکی دو تا لک سفید کوچولوعه ک درمان نشده هنوز یکم نگرانم زاستشو بخوای ولی میگم ولش کن اللن ...

عزیزم یکم اعتماد ب نفس داشته باش.. قرار نیست همه پوست صاااااف و یک دست داشته باشن.. یعنی چی که ول کنه بخاطر پوستت بره؟؟؟؟ 

عزیزم دیگه همه تخمدان پلی کیستیک دارن.. چیز خاصی نیست.. سعی کن با ورزش و تغذیه کنترلش کنی ولی چیز گن ...

نههههه اصن اتفاقا سعی میکنم تو خواستکاری از همیشه کمترم باشه یک کرم و رژ کانسیلر زدم حتی خط چش ک همیشه میکشیدم نکشیدم اره واقعا باید اعتماد بنفسمو تقویت کنم چون بعصی خانوما گفتن ب مشکل خوردن باشوهرشون ک نگفتن پلی کیستیک دارن ترسیدم 

عزیزم یکم اعتماد ب نفس داشته باش.. قرار نیست همه پوست صاااااف و یک دست داشته باشن.. یعنی چی که ول کن ...

مردا همینجوریش خدای اعتماد ب نفسن...حالا با رفتارای اینجوری هم دیگه زیادی خوش ب حالشون میشه بخدا دیگه نمیشه جمعشون. کرد

روی صورتم یکی دو تا لک سفید کوچولوعه ک درمان نشده هنوز یکم نگرانم زاستشو بخوای ولی میگم ولش کن اللن ...

عزیزم اینا طبیعیه اصلا بخاطشون نه ناراحت باش نه خجالت بکش که بخوای پنهونشون کنی.منم ارث پیسی دارم پشت کمرم اندازه دست لکه سفیده البته زیاد معلوم نیس.هرکیم میپرسه بهش میگم.اگه بخوهد بخاطر اینا بره هرچه زود تر بهتر🤞💜

هر وقت نبودی ، همه چی قشنگ شد!
۱ تخمدان پلی تسیتیک تو رابطه جنسی و تو بچه دار شدن تاثیر نداره نگو ۲ افسردگی برا هر کی پیش میاد میگ ...

پس اینترنت دروغ نوشته ک پلی کیستیک دلیل اصلیه نازاییه؟

البته دکتر خودمم گف اصن نگران نیاش نهایتش قزص محرک تخمک بهت میدم ک حامله شی 

زیاد ارایش ندارم تو خواستگاری حتی خط چشم مدل دارم نکشیدم ک بهتر بتونه فرم چشمامو ببینه 

فقط چون گرم میزتم و رو پوستم دو تا لک کوچوووولو سفیدتر از پوست خودم دارم پرسیدم ک بتظرتون بی ارایش باشم ک اونا رو هم ببینه یا ن