2777
2789

مولار همونه ک هورمون توی خون هست، ولی در واقع باردار نیستی؟؟؟ من چند ماه پیش این اتفاق برام افتاد، آزمایشم مثبت شد، ضخامت رحمم هم ب بارداری می‌خورد، اما حتی ساک بارداری هم تو سونو دیده نشد. هفته بعدشم خونریزی کردم و تموم شد

مولار همونه ک هورمون توی خون هست، ولی در واقع باردار نیستی؟؟؟ من چند ماه پیش این اتفاق برام افتاد، آ ...

میشه قبل از یکسال مجدد اقدام کرد؟ آخه دکتر من گفته باید تا یکسال صبر کرد ممکنه دوباره بتا بالا بره.منم سنم داره بالا میره میترسم حامله نشم

حسبی الله💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه قبل از یکسال مجدد اقدام کرد؟ آخه دکتر من گفته باید تا یکسال صبر کرد ممکنه دوباره بتا بالا بره.م ...

نمیدونم والا. من چون چهاربار سقط کردم، ایقد از نظر روحی داغون بودم ک دیگه دکتر نرفتم. حالا تازه تصمیم گرفتم برم یزد پیش دکتر افلاطونیان

نمیدونم والا. من چون چهاربار سقط کردم، ایقد از نظر روحی داغون بودم ک دیگه دکتر نرفتم. حالا تازه تصمی ...

من یبار پیش افلاطونیان رفتم اما آی وی اف جواب نداد.انشائ الله برای شما جواب بده

حسبی الله💚
من یبار پیش افلاطونیان رفتم اما آی وی اف جواب نداد.انشائ الله برای شما جواب بده

ناباروری داشتی شما ک ای وی اف کردی؟ بنظرت اگه من بگم برام ای وی اف انجام بده، میده؟ ولی من خودم باردار میشم. مشکلم اینه ک دیگه تحمل صبر رو ندارم

ناباروری داشتی شما ک ای وی اف کردی؟ بنظرت اگه من بگم برام ای وی اف انجام بده، میده؟ ولی من خودم بارد ...

من اول پلی کیستیک بودم.با یه ماما به نام خانم تاجیک که شاید اسمش شنیده باشی در اینستا آشنا شدم.به روش اصلاح سبک زندگی خدا را شکر مشکلم حل شد .ولی با اولین حاملگی تبدیل مولار شد.به نظرم یه مدت فاصله بده حداقل ۶ ماه.تا بدنت یخورده قوی بشه.آزمایشات مربوط به سقط را زیر نظر دکتر انجام بده.این پیج اینستا را حتما ببینbardari.ir

حسبی الله💚
من اول پلی کیستیک بودم.با یه ماما به نام خانم تاجیک که شاید اسمش شنیده باشی در اینستا آشنا شدم.به رو ...

من بین بارداریام خیلی فاصله بود. اولی و دومی دوسال.دومی و سومی یک سال و نیم. سومی و چهارمی هم یک سال و نیم. این آخری هم تیر ماه بود. الان چهارماه و نیم گذشته. 

به هر حال علت سقط ژنتیک باشه اگر pgd کنی قبل از انتقال جنین دیگه سقط نمیشه. در یزد به من گفتند pgd انجام نمیشه.اما باز باید سوال کنی.در اصفهان و تهران انجام میشه.ممکنه با اولین IVFباردار بشی و نیازی به اینا نباشه.توکلت به خدا باشه.برای منم دعا کن

حسبی الله💚