2777
2789

سلام خانوم گلی ها. من چها  بار سقط داشتم، برم یزد یا اصفهان؟ کدومش بهتره؟ تجربه لی دارین در این مورد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسی  خوبی

میگم. کی جواب گرفتی. آخرش کدوم مرکز رفتی. 

IVF  انجام دادی؟ 

کدوم دکتر بودی 

کدوم خوبه بنظرت تو رو خدا دیدی جواب منا بده

چقدر طول کشید جواب بگیری 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

سلام اسی  خوبی میگم. کی جواب گرفتی. آخرش کدوم مرکز رفتی.  IVF  انجام دادی؟  ک ...

سلام عزیزم. من رفتم مرکز ناباروری یزد. کلی آزمایش دادیم،یک سال درگیر بودیم، دلیل سقطامو نفهمیدن آخر. آخرین چیزی ک گفتن، این بود ک هیستروسکوپی کنم، ک شاید تو رحم سپتوم باشه، یا شکلش نرمال نباشه و اینا. 

اونم انجام دادم دقیقا فروردین امسال. بازم گفتن نرماله و مشکلی نداره. دیییگه نرفتم، خیلی ناامید بودم. 

برا اینکه سر خودمو گرم کنم ک ب بچه دار شدن فکر نکنم، رفتم کلاس trx، صبها میرفتم پیاده روی، سر کار هم میرفتم فعالیت بدنی داشتم، معلمم. و از اون معلمام ک نمیتونم سر کلاس بشینم😅. 

غذاهامو سالم کردم،و همه چی رو با طبع گرم میخوردیم، مثلا برنجمون یا کامفیروز میخوریم، یا عنبربو، اینا طبعش ن گرمه،گوشت چرخ کرده فقط شتر میخریدم، و گوشت تیکه ای ک گوسفندی. 

روزی ی قوری دمنوش میخوردیم بجای چای، مغزیجات هم زیاد میخوردیم. فست فود و نوشابه هم ی مدت حذف کردیم، تا تیر ماه ک عروسی خاهرشوهرم بود، درگیر خرید لباس وانتخاب ارایشگاه و آتلیه و جهاز برون و اینا بودم، اصلا فکر نمیکردم ب بچه دارشدن، سه روز بعد از عروسی تستم مثبت شد. 

اصلا امیدی ب موندنش نداشتم با اون همه رقصیدن، ولی خدا خواست و الان وارد ماه 9 شدم، ایشالا ی ماه دیگه زایمانمه اگه خدا بخاد. 

بنظرم شمام اول اصلاح سبک و امتحان کن. 

سقط داشتی؟ 

سلام عزیزم. من رفتم مرکز ناباروری یزد. کلی آزمایش دادیم،یک سال درگیر بودیم، دلیل سقطامو نفهمیدن آخر. ...

خداروشکر خانمی انشاالله ب سلامتی بیاد ت بغلم

ن گلم سقط نداشتم یه بارiuiکردم و نگرفته 

خیلی حالم گرفته شد دیروز پریود شدم

دنبال ivf هستم. دکترم دکتر قهیری هست

موندم عوضش بکنم یا نه.. برم رویان.. برم ابن سینا.. 

کلا گیج شدم..خیلی حالم بده

خداروشکر خانمی انشاالله ب سلامتی بیاد ت بغلم ن گلم سقط نداشتم یه بارiuiکردم و نگرفته  خیلی حا ...

اصفهان شنیدم مرکز ناباروریش برا ای وی اف حرررف نداره،

بندر عباس هم ی دکتر هست، ب نام دکتر خشاوی،اونم عالیه. یزد هم ک دکتر افلاطونیان. 

درکت میکنم،ایشالا ک ب زوووودی مامان شی❤️

اصفهان شنیدم مرکز ناباروریش برا ای وی اف حرررف نداره، بندر عباس هم ی دکتر هست، ب نام دکتر خشاوی،اون ...

کدوم مرکزش گلم رویان یا ابن سینا؟ 

نمیدونی کدوم دکتر ناباروری بهتره؟ کلانتر و احمدی رو شنیدم شما نمیدونی کدوم بهتره؟ 

کدوم مرکزش گلم رویان یا ابن سینا؟  نمیدونی کدوم دکتر ناباروری بهتره؟ کلانتر و احمدی رو شنیدم ش ...

من خودم نرفتم، ولی چیزی ک شنیدم مرکز رویان بود. 

اسم دکتر کلانتر رو هم زیاد شنیدم. ک راضی بودن ازشون. 

من خودم نرفتم، ولی چیزی ک شنیدم مرکز رویان بود.  اسم دکتر کلانتر رو هم زیاد شنیدم. ک راضی ب ...

ممنونم ازت عزیزم 

خیلی سر در گم موندم چ کنم. برام دعا کن