سلام عزیزم. من رفتم مرکز ناباروری یزد. کلی آزمایش دادیم،یک سال درگیر بودیم، دلیل سقطامو نفهمیدن آخر. آخرین چیزی ک گفتن، این بود ک هیستروسکوپی کنم، ک شاید تو رحم سپتوم باشه، یا شکلش نرمال نباشه و اینا.
اونم انجام دادم دقیقا فروردین امسال. بازم گفتن نرماله و مشکلی نداره. دیییگه نرفتم، خیلی ناامید بودم.
برا اینکه سر خودمو گرم کنم ک ب بچه دار شدن فکر نکنم، رفتم کلاس trx، صبها میرفتم پیاده روی، سر کار هم میرفتم فعالیت بدنی داشتم، معلمم. و از اون معلمام ک نمیتونم سر کلاس بشینم😅.
غذاهامو سالم کردم،و همه چی رو با طبع گرم میخوردیم، مثلا برنجمون یا کامفیروز میخوریم، یا عنبربو، اینا طبعش ن گرمه،گوشت چرخ کرده فقط شتر میخریدم، و گوشت تیکه ای ک گوسفندی.
روزی ی قوری دمنوش میخوردیم بجای چای، مغزیجات هم زیاد میخوردیم. فست فود و نوشابه هم ی مدت حذف کردیم، تا تیر ماه ک عروسی خاهرشوهرم بود، درگیر خرید لباس وانتخاب ارایشگاه و آتلیه و جهاز برون و اینا بودم، اصلا فکر نمیکردم ب بچه دارشدن، سه روز بعد از عروسی تستم مثبت شد.
اصلا امیدی ب موندنش نداشتم با اون همه رقصیدن، ولی خدا خواست و الان وارد ماه 9 شدم، ایشالا ی ماه دیگه زایمانمه اگه خدا بخاد.
بنظرم شمام اول اصلاح سبک و امتحان کن.
سقط داشتی؟