2777
2789

سلااام دوستان😐خوبین؟😐

اینجا کسی هست که رشته تجربی خونده باشه یا داره میخونه😌

یا اینکه دانشگاه قبول شده داره میره🤕💌

بیاین کمک کنید بگید چجوری میشه برنامه ریزی کرد و درس خوند؟😲

به هر دری میزنم نمیشه باور کنید اصلا جایی نمیرم تو فضای مجازی هم نیستم زیاد همش مشغول مدرسه ام ولی انقدر مدرسه کار میده و مشق و اینا همش مشغول نوشتنم و اصلا وقت نمیشه کتابو بخونم چیکار کنم😐شیمی رو هم اصلا نمیفهمم ولی بقیه درسا اوکیه خیلی رشتمو دوست دارم دلم نمیخواد تغییر بدم همه درسارو هم دوست دارم فقط وقت نمیشه بخونم چیکار کنمممم😞😞😞

تازه این هفته هم چندتا امتحان دارم😬😬

الانم مشغول شیمی نوشتنم😬😬😬هیچی هم ازش بلد نیستم😭😭😭

شیمی رو باید از پایه مفهومی یاد گرفت

محمد رضا آقاجانی خیلی خوب تدریس میکنه اگه بتونی کلیپاشو نگاه کنی

من عاشق شیمی بودم🥲

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
شیمی رو باید از پایه مفهومی یاد گرفت محمد رضا آقاجانی خیلی خوب تدریس میکنه اگه بتونی کلیپاشو نگاه ک ...

منم دوست دارمش😭😭فقط معلممون خیلی تند تند درس میده امروز درس میده فردا هم میده هی میده 😲

شما الان چندمی😌😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال۹۱کنکور دادم،تجربی دیروز حساب میشم😄

سال اول با پیش میخوندم ،خییییلی فشار روم بود ب خاطر شرایطی ک داشتم،دوباره کنکور دادم سال بعدش قبول شدم رتبه نصف شد

میخوام بگم استرس نده ب خودت انسال تلاشتو کن ولی نشدم سال بعد

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

هیچی منم نمیخوندم فقط سر کلاس خوب گوش میکردم

الانم روانشناسی میخونم خداروشکر به حد نیازم زیست خوندم و تو روانشناسی به کارم اومد

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
من سال۹۱کنکور دادم،تجربی دیروز حساب میشم😄 سال اول با پیش میخوندم ،خییییلی فشار روم بود ب خاطر شرای ...

ایول چی خوندی؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
منم دوست دارمش😭😭فقط معلممون خیلی تند تند درس میده امروز درس میده فردا هم میده هی میده 😲 شما الان ...

من سال 96 کنکور دادم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
ایول چی خوندی؟

من بهداشت خوندم عزیزم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من سال۹۱کنکور دادم،تجربی دیروز حساب میشم😄 سال اول با پیش میخوندم ،خییییلی فشار روم بود ب خاطر شرای ...

پس تجربی دیروزی😍❤

خوش به حالتون که گذروندین من که تازه امسال شروع شده اصلا از وقتی که مدرسه باز شد اومدم دهم خیلی همه چی عوض شد😞یهویی هم مدرسه عوض شد هم پایه عوض شد همه چی جدیده کتابا بیشتر شده خودمم قاطی کردم همه چیو😞مخصوصا این شیمی رو😞

هیچی منم نمیخوندم فقط سر کلاس خوب گوش میکردم الانم روانشناسی میخونم خداروشکر به حد نیازم زیست خوندم ...

چقدر عالی😍❤

اون موقع ها که مدرسه حضوری بود خیلی خوب بود الان آنلاین شده واقعا نمیشه فهمید درسو اصلا فیزیک و شیمی و ریاضی آنلاین فهمیدنش سخته مخصوصا شیمی🤕

یه مشاور حرفه ای بهترمیتونه بهت کمک کنه  دختر من از وقتی که با برنامه های مشاورش پیش میره  ...

چقدر عالی😍❤

دخترتون کلاس چندمن؟😍❤

و اینکه چه مشاوری رفتن میشه راهنمایی کنین💜🙏

پس تجربی دیروزی😍❤ خوش به حالتون که گذروندین من که تازه امسال شروع شده اصلا از وقتی که مدرسه باز شد ...

دهمی هنوز انقدر سخت نگیر بعدشم منم خیلی وقتم برا جزوه میرفت ولی همزمان که مینوشتم یادم میگرفتم مثلا داری تمرین مینویسی حین نوشتن تکرار کن یا فرمولارو بعدم از اخر هفته ها استفاده کن:)چون کلا سیستم عوض شده دهم یکم سخته شایدم نمراتت افت کنه سخت نگیر درست میشه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
دهمی هنوز انقدر سخت نگیر بعدشم منم خیلی وقتم برا جزوه میرفت ولی همزمان که مینوشتم یادم میگرفتم مثلا ...

افت که بله اوضاع خیلی خرابه یعنی اوضاع کل کلاس از جمله من خراب خرابه🤒🤒🤒

منم همینطور همش مینویسم🤒

بله از آخر هفته ها هم استفاده میکنم ولی این هفته وقت کم آوردم با اینکه از چهارشنبه شروع کردم ولی به همه کارا رسیدم به غیر از شیمی چون تو هفته چندتا امتحان حضوری دارم داشتم خودمو برا اونا آماده میکردم😞