2777
2789
عنوان

بیاین ببینین🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 55 پست
اره عزیزم راستی شما رو یه کاربر بدنام کرده بود 

کی؟ چی گفته بود؟ 😐😐

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اینا هم عادین واسه جلب توجه میکنن من خودم یه پخمه میشناسم همينطوریه

ببین پسر عادی اینجوری ارایش نمیکنه یا ترنسه یا اوبی  وگرنه مرد معمولی ارایش نمیکنه بدش میاد حالا گوشواره و اینا میخوان غرب گرایی کنن ولی ارایش مشکل جنسی دارن برای جلب توجه مرد های اطرافشونه

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی
واقعا نمیدونی گفته بود این یه بچه و مرد هست به شما ۳تا تاپیکش من دیده بودم تازه شما رو تگ کرد گفت بر ...

آره عزیزم قبلا یه نفر بود بعدم اومد گفت ببخشید اشتباه کردم تاپیکاشم تند تند میزد میپاکید

ولی بعدش دینامیتو تگ کرده بود، با کاپ کیک عصبانی دعوا کرده بود و فحش فحش کشی لغو کاربری شد ولی جدیدا ندیدم 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
اون که اره ولی باز هم 

😐😐😐ن ندیدم عزیزم 

میشه تگش کنید؟ 

ادم نمیدونه چی بگه خدا رحم کنه اینا چه جوری میخوان یه زندگی رو بچرخونن ازدواج کنن بچه تربیت کنن هووو ...

دیگه عزیزم این چرخه ادامه داره رفتم فروشگاه چندتا مرد کفش پاشنه بلند پوشیده بودن پاشنش هم خیلیی بلند بود

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰