سلام بچه ها چرا مردا اینجوری شدن امروز رفتم بیرون مرده موهاشو بلند کرده بود تیل گذاشته بود یکی دیگه دیدم گوشواره انداخته بود چند روز پیش رفته بودم جایی مرده النگو انداخته بود یا دیده بودم مرده تمام صورتشو گریم کرده بود بخدا باورتون نمیشه تمام ارایشگاه های مردانه ابرو بر میدارن یا پرشده میکروبلیدینگ اقایان 🤧😓
چن روز پیش یه کلیپ دیدم پسره ژل تزریق میکرد ب لبش البته طبیعی
خیلی خرج فیسان چیتانشون میکنن
و من ساده ک فک میکردم یه آب فقط ب صورتشون میزنن
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینایی ک من دیدم خیلی طبیعی و زیر پوستی گریم و آرایش دارن حتی متوجه نمیشی مگه اینکه دیده باشی ک آره فلان کارو کرده
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.