2777
2789

یا امام زمان عج ما رو ببخش که به انسان های جهنمی مثل امین فردین با حرف هامون با کنجکاوی هامون پر و بال و شهرت دادیم هر چند ناخواسته 

اللهم عجل لولیک الفرج 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
من یه زمانی خیلی خیلی خیلی بازی پارک شین هه رو دوست داشتم و دنبال میکردم 

وای من خیلی دوسش دارم لی مین هو رو هم همین طور💖

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=696218 میشه بهم رأی بدید🙏

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون گزارش ات زدم تا همه باد بگیریم پشت سر افراد غیبت نکنیم 

به ما چه 

این ذکر رو روزی ۱۰۰ بار بگیم  هر گناهی کنیم همین چیز به ظاهر بی اهمیت ، سنگ میشه جلو پامون و ناراحتی مون میشه حالا به هر شکلی سلامتی مالی ‌..

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
غیبت ؟ تهمت؟ چه راحت عشقم‌ اللهم عجل لولیک الفرج 

چه ربطی به غیبت و تهمت داره ؟ چیزی رو که همگان بدونن غیبت نمیشه اگه تهمت بود اون افراد خودشون رو مبرا میکردن ولی سکوتشون یعنی درسته.  الان این اللهم عجل لویک الفرج چه ربطی به بحثمون داشت؟؟ جانم فدای امام زمان خودم مذهبی هستم ولی از مذهبی نماها  و کسانی که سجاده آب میکشن خوشم نمیاد😒

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

چه ربطی به غیبت و تهمت داره ؟ چیزی رو که همگان بدونن غیبت نمیشه اگه تهمت بود اون افراد خودشون رو مبر ...

عزیزم رسما اینجا داره پشت سر یکسری افراد تهمت زده میشه!! دو نفرم باور کنند کافیه 

وای من خیلی دوسش دارم لی مین هو رو هم همین طور💖 https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launc ...

فقط و فقط وارثان فیلم‌هایی که از پارک شین هه دیدم پینوکیو و پزشکان و یه مقدار از گل پسر همسایه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

فقط و فقط وارثان فیلم‌هایی که از پارک شین هه دیدم پینوکیو و پزشکان و یه مقدار از گل پسر همسایه

من عاشق وارثان بودم😍

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اسی جون گزارش ات زدم تا همه باد بگیریم پشت سر افراد غیبت نکنیم  به ما چه  این ذکر رو روز ...

بابا برو خودتو اصلاح کن. گزارشتو زدم.خب بزن قراره چی بشه؟ واقعا خجالت نمیکشی از اینجور حرف زدنت؟ احتمالا تو از اون دسته آدما بودی که تو مدرسه زیر آب میزدی. پر از کینه و عقده و نفرتی. ذکراتم برای خودت تو خلوتت نگه دار. 

عزیزم رسما اینجا داره پشت سر یکسری افراد تهمت زده میشه!! دو نفرم باور کنند کافیه 

عزیزم شما برو خودتو اصلاح کن پر از نفرتو انزجاری. برات متاسفم. نمیدونم چندسالته ولی اشتباهی میری