2777
2789
عنوان

کسی هست درگیر بختک یا فلج خواب باشه توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 106 پست
منم تقریبا این حالتارو دارم ولی روم نمیفته، خیلی به شکلهای ترسناک می بینم داره میاد سمتم منم نمیتونم ...

منم اینطوری شدم ولی فقط یه بار خیلی هم بد بود 

همش فکر میکردم شوهرم میخواد با لگد بزنه ب شکمم

اون موقع ۹ماهه باردار بودم 

ولی توهم بود بعد خوب شدنم فهمیدم ک توهم زدم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
نمیدونم چرا متوجه شدم انگار از قرآن نمیترسن

عزیزم من گاهی خواب میدم مثلا دزد بهم حمله کرده هرچقد جیغ میمشم ازهنجرم صدانمیاد هرچقد تلاش میکنم اونم بختکه؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا یعنی باچشم میبینی؟وای خدا چهار قل بخون ایه الکرسی انشالله ردبشن برن

آره بخدا، میگم که سری قبل قشنگ دیدم جن بود یا چی یه زنه با موهای بلند و لباسای سفید مثل فیلمای ترسناک داشت می اومد سمتم. حتی یه بار دیدم چراغ آشپزخونمون چندبار خاموش روشن شد همون لحظه خودم فهمیدم داره دوباره بختک میاد سراغم.انگار قبل از اومدنشون هشدار میدن

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

جاتو تغییر بده، آیت الکرسی قبل خواب با ناس و فلق بخون 

منم چند سال اینجوریم اگر نخونم  شب بدنم بی حس میشه و دختری میبینم که شبیه خودم که فقط داره جیغ میزنه  ولی تا میام منم جیغ بزنم دهنم بسته میمونه و نمیتونم جیغ بزنم بعدش بزور بیدار میشم کل بدنم بی حس شد 

یاخدا یعنی باچشم میبینی؟وای خدا چهار قل بخون ایه الکرسی انشالله ردبشن برن

میخوابه و چشمهاش بسته است 

ولی میتونه همه جارو اونطوری ک هست ببینه و حس کنه فقط نمیتونه کاری بکنه 

مثل مرگ میمونه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
آره بخدا، میگم که سری قبل قشنگ دیدم جن بود یا چی یه زنه با موهای بلند و لباسای سفید مثل فیلمای ترسنا ...

وااای خدا خودش نجاتت بده 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
میخوابه و چشمهاش بسته است  ولی میتونه همه جارو اونطوری ک هست ببینه و حس کنه فقط نمیتونه کاری ب ...

چه قدر ترسناکه از ته دلم دعا میکنم خدا نجات بده 😞😞😞

خیلی بد میشه یمدت کابوس من بود سعی کن تنها نخابی

نمیشه اخه جزشوهرم کسی نیست، همینکه میره سرکار اتفاق میفته. جالب اینجاست ۹۹ درصد شبا براشون اتفاق میفته برای من تو روز روشن که شوهرم میره سرکار میاد سراغم😭😭😭

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
منم تقریبا این حالتارو دارم ولی روم نمیفته، خیلی به شکلهای ترسناک می بینم داره میاد سمتم منم نمیتونم ...

😵این حالتو داشتم وحشتناک با صدای بلند میگفتم یا الله یه چیز سیاه میدیم تو تختم یه کوسن کوچیک گداشته بود دعا گداشته بودم تو کوسن همینجوری کوسنو بردم تو اتقاق دیگه خوب شدم تو اتاقت بگرد ببین دعا تو اتاقت نیست هرشبم ۵۰بار الله ورحمان بگو 

چه قدر ترسناکه از ته دلم دعا میکنم خدا نجات بده 😞😞😞

من فقط یه بار اونطوری شدم 

تپش قلب گرفته بودم بعدش خدادیگه نصیب نکنه 

بیچاره اسی تندتتد دچارش میشه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
نمیشه اخه جزشوهرم کسی نیست، همینکه میره سرکار اتفاق میفته. جالب اینجاست ۹۹ درصد شبا براشون اتفاق میف ...

اره برای منم روزا اتفاق میفتاد که شوهرم نبود از وقتی که دعا گرفتم وبچه دار شدم اتفاق نیفته 

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤