2777
2789
عنوان

خیلیییی خوشحالم

163 بازدید | 12 پست

قبلا گفتم داداشم عاشق دوستم شده رفتیم خواستگاری جوابش مثبته دارم از خوشحالی ذوق مرگ میشم   

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

داداشم چقد خوشحال شد

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

مباررررکه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ذوق نکن  چهار روز دیگه هم رابطه ت با دوستت بهم میخوره  هم بین شماها رو بهم میزنه&nb ...

چراا

چون میشم خواهرشوهرش؟

مبارکه😍😍🤩🤩🤩

مرسی گلم

بله عزیزم 

رفیق پنجسالشم فک نکنم اینکارو کنع عین خواهر دوسم دارع حتی میگه تو واسم خاهر آرین نیستی تو تا ابد خواهر منی میگع درسته شدم زنداداشت ولی هیچوقت هیچوقت خاهر ارین نیستی خاهر خود خود خود منی