2777
2789
عنوان

نظــــر بـدید

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست
ببخشید ۱۳ خوندم😁😁😁 خب من ۸ گفتم چون تابستونا مهمونم بیاد تو تراس حال میده یا عصرا  تراست ب ...

حیاطمم سرسبزع و...برا حیاطم بخرم؟راستی یه راهی هست که ۸/۹متر بیشتر کنم تراسو اینکارو کنم یا تو حیاط

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیاطمم سرسبزع و...برا حیاطم بخرم؟راستی یه راهی هست که ۸/۹متر بیشتر کنم تراسو اینکارو کنم یا تو حیاط

به نظرم برا حیاط لازم نیست 

اگر برا تراس بگیری دیگ برا حیاط اضافس 

اگر هم جا داره ب تراس اضافه بشه خیلی خوبه هر چی بزرگتر بهتر

😏
برا تراس ۲ تا ۳ نفره هم شیکه هم کاربردی. برا اتاق و پذیرایی هم ببین ب دکوراسیون خونت میاد ک‌بخوای ای ...

فک نکنم واسع پذیرایی خوب بشع

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
به نظرم برا حیاط لازم نیست  اگر برا تراس بگیری دیگ برا حیاط اضافس  اگر هم جا داره ب تراس ...

باشه پس تراسمو بزرگتر میکنم یه ۶نفرع میگیرم

برا حیاط میتونی ۸ نفره بگیری ک عمومی تر باشه ولی تراس رو‌خاص نگه دار

خب وقتی تراس بزرگ باسه مهمونم بخواد ببره تو تراس پذیرایی هم راحت تره تا تو حیاط 

باربیکیو هم تو تراس باشه که دیگ عالیییی تر

😏
آره اینم‌میشه. کلا اینجور چیزا و دیزاین و دکور سلیقه ای هس.

اره 

بازم خود استارتر بهتر میدونه رفت امدش چ‌جوریه با چه جور ادما رفت امد داره اصلا چ تعداد بیشترین مهمونشه 

بقیشم ک دیگ سلیقه و ذوق خود طرفه 

😏
باربیکیو هم بزنید از این مدل سنگیا خیلی قشنگ میشه

حتما عزیزم ممنون از راهنماییت 😍💙من خونم تهران بود خیلی دوسش داشتم چون اومدیم یه شهر دیگع مبخواام بترکونم

اره  بازم خود استارتر بهتر میدونه رفت امدش چ‌جوریه با چه جور ادما رفت امد داره اصلا چ تعداد بی ...

خیلیی مهمان داریم 

خیلیی مهمان داریم 

سعی کن خیلی شلوغ نکنی همه جا رو. چون باعث میشه این همه زحمتی ک کشیدی ب چشم‌نیاد. چند قلم خاص و کاربردی و شیک ب خونه اضاف کن.سعی کن از رنگهایی ک جلوه ی بیشتزی دارن استفاده کنی.

سعی کن خیلی شلوغ نکنی همه جا رو. چون باعث میشه این همه زحمتی ک کشیدی ب چشم‌نیاد. چند قلم خاص و کاربر ...

باشع عزیزم ممنون از راهنماییت چندتا گلدون اویزون میکنم و میز شش نفرع