2777
2789
عنوان

عفونت واژن

454 بازدید | 37 پست

سلام من رفتم دکتر گفته عفونت داری درد مداوم زیرشکم و کمر دارم اصلا اروم نمیشم موقع دراز کشیدن بهترم دردم عین درد پریودیه . کسی هست اینجوری شده باشه چیکار کرده خوب شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد کلروتریمازول عالیه ک قرص مترونیدازول هم بخور.شنیدم پنیرک هم برا عفونت خوبه.تو اب و بتادین بشین. ...

چقدر سرکه باید بریزیم ؟؟چند دیقه بمونه؟؟

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
من همش میگم درد عفونت نباید اینقد مداوم باشه

عزیزم برا منم پارسال پیش اومد ،رفتم دکتر با دارو برطرف شد ، البته عفونتم هنوز ادامه داشت ، مدام دکتر رفتم الان فکر کنم دیگه خوب شدم ، باید برم دکتر معاینه کنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
شیاف نیستاتین داده چند روزه استفاده میکنم ولی دردم همونجوره

احتمالا همسرت هم عفونت داره ، باید برا همسرت هم دارو بده ، عفونتت مگه باکتریایی نیست ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

برا شوهرت باید آزمایش سِمِن و ادرار بنویسه که مشخص بشه عفونت داره یا نه