سلام من رفتم دکتر گفته عفونت داری درد مداوم زیرشکم و کمر دارم اصلا اروم نمیشم موقع دراز کشیدن بهترم دردم عین درد پریودیه . کسی هست اینجوری شده باشه چیکار کرده خوب شده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پماد کلروتریمازول عالیه ک قرص مترونیدازول هم بخور.شنیدم پنیرک هم برا عفونت خوبه.تو اب و بتادین بشین. ...
چقدر سرکه باید بریزیم ؟؟چند دیقه بمونه؟؟
آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو تو خداوند آرزوهای محالی عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم یه دختر قوی ....
عزیزم برا منم پارسال پیش اومد ،رفتم دکتر با دارو برطرف شد ، البته عفونتم هنوز ادامه داشت ، مدام دکتر رفتم الان فکر کنم دیگه خوب شدم ، باید برم دکتر معاینه کنه
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞