2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم از نداشتن سرگرمی ؛ مشغله اینجوری خوب نشدی.بیکاری همه چی ب ذهن ادم میاره

کار دارم ولی تنوانش و ندارم و قطعا الان چون صبح تا شب کاری نمیکنم اینجوری شدم یک مامان بابا دارم مثل کوه هستن برام نمیذارن حس غم کنم ولی من و اینجوری میبینن نابود میشن😔

ببین عزیزم یه سری ادما هستن کلا دوست دارن فقط به دست بیارن این ادم از اوناست تا وقتی بتونه ب دستت بی ...

این و چندین بار تجربه کردم باهاش  و چون میدونستم اینجوریه رفتم ولی اون حالش بد بود برگشت منم مثل احمق ها جوابش و دادم و سرپا که شد وعده وعید کلی داد بعدم گذاشت رفت انگار حالش خوب شد و اومده بود مرحم بگیره واسه دردش.

کار دارم ولی تنوانش و ندارم و قطعا الان چون صبح تا شب کاری نمیکنم اینجوری شدم یک مامان بابا دارم مثل ...

خب پس اگ مادر پدر داری ب هیچی فک نکن.مث من🥰.چند سالته اول بگو اینو؟اینقد بوده از این موضوعا.بیخیال بابا😐😐

من با تو در خیالم در جاده هایی که نرفته ایم قدم زدم😍🥰❤💕❣💋
خب پس اگ مادر پدر داری ب هیچی فک نکن.مث من🥰.چند سالته اول بگو اینو؟اینقد بوده از این موضوعا.بیخیال ...

یکم این حس افسردگی فکنم بخاطر سن هم هست ۲۹ سالمه .

ولی ظاهری خیلی خیلی اوکی هستم و هستن برام 

ولی انگار از همه میترسم از اینکه بشینم یک آدمی رو از صفر بشناسم میترسم 

مامانم کمکم کرد تو کار و تولید ولی الان اینقدر ناتوان شدم مسئولیت کل کار رو دوش خودش افتاد

این و چندین بار تجربه کردم باهاش  و چون میدونستم اینجوریه رفتم ولی اون حالش بد بود برگشت منم مث ...

دقیقا همینه.تا وقتی دم دستش باشی همینه

یکم این حس افسردگی فکنم بخاطر سن هم هست ۲۹ سالمه . ولی ظاهری خیلی خیلی اوکی هستم و هستن برام  ...

یه مشاور هم بری بد نیست

😔 ۲۹ سالمه خیلی سخته از اول شروع کنم و همش مقایسه میشه تو ذهنم

میفهمم!ولی واقعا وقت کمه برو دنبال کسی حداقل نصفه راهو اومده سمتت.سنت بره بالاتر تا دو سال دیگه اصلا نمیتونی