2777
2789

چ فرقی داره

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیز

چون مثل وات و یا بقیه برنامه ها  برا نصب جا افتاده میشه

دوست و اشناها میفهمیدن عضویم

و دیگه نمیشه غیبت مادرشوهر کنید🤣🤣

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
خب اونجوری بهتر بود همش باید بیام تو گوگل سرچ کنم بعد وارد سایت بشم اینجوری خیلی سخته😥

مگه دوباره شماره و رمز میزنی برا اومدن؟؟

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
خب اونجوری بهتر بود همش باید بیام تو گوگل سرچ کنم بعد وارد سایت بشم اینجوری خیلی سخته😥

چرا گوگل از اون کادر بالا آدرس سایتو وارد کن دیگه😐

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نه عزیز چون مثل وات و یا بقیه برنامه ها  برا نصب جا افتاده میشه دوست و اشناها میفهمیدن عضویم ...

ن اینطوری که شما میگین دیگه در اون حد هم نباشه مثلا اسم کاربری رو یه چیز چرت و پرت بذاریم دیگه اون طوری کسی نمیفهمه😂🤣

ن اینطوری که شما میگین دیگه در اون حد هم نباشه مثلا اسم کاربری رو یه چیز چرت و پرت بذاریم دیگه اون ط ...

خب نمیشه دیگه اپ همینه در این حد بده

حالا فکرشو کن اگه مثل تلگرام بشه چی میشه 😐

فلانی وارد نی نی سایت شد😏🤣🤣

مگر اینکه شماره دیگه ای باشه 

که برا هر کسی مقدور نیست دوتا سیم داشته باشه

خب نمیشه دیگه اپ همینه در این حد بده حالا فکرشو کن اگه مثل تلگرام بشه چی میشه 😐 فلانی وارد نی ...

ن مثل تلگرام نباشه مثل همین صفحه نی نی سایت  باشه که با هم چت می کنیم 😂😂

ن از گوگل کروم میام سرچ میکنم بعد اولین سایت میام توش

اهان 

خب اسونه دیگه 

ن مثل تلگرام نباشه مثل همین صفحه نی نی سایت  باشه که با هم چت می کنیم 😂😂

بازم همین اشو همین کاسه اس 

انلاینتو میزنه

بازدید میزنه 

همه مطلع میشن که داریش

همه ی اپلیکشنا اینجورین دیگه