2777
2789

اگه تا به حال بچه تون رو کتک زدین یا تو چنین تاپیک هایی شرکت کردین این تاپیک رو بخونین

مدت هاست که خیلی کم به سایت سر میزنم اما هر بار تاپیک های اینچنینی میبینم

تا به حال بارها خواستم چنین تاپیکی بزنم اما هر دفعه منصرف شدم اما الان خواستم بگم چون وظیفه ی خودم میدونم، شاید میون اینهمه تاپیک غیر مرتبط با فرزند پروری، تلنگری برای کسی باشه

هر بار این بحث پیش میاد عده ای هستن که میگن همه بچه‌ها شون رو کتک میزنن یا میگن ماها که کتک خوردیم مگه چی شدیم و...
باید بگم به عنوان یک دهه شصتی هیچوقت پدر و مادرم دست روم بلند نکردن و نهایت تنبیه مادرم اخم بود که با همون قلبم از جا کنده میشد
یعنی طوری رفتار کرده بود که اخمش برام تنبیه بزرگی بود.
نکته‌ی بعدی واکنش کاربرهاست
عده‌ی کمی معمولا سعی میکنن درست راهنمایی کنن و به اون مادر و بچه کمک کنن
یک عده ای خیلی عصبانی میشن (که احتمالا به تجربیات تلخ کودکیشون برمیگرده) و شروع میکنن به توهین و نفرین که خب عکس العمل اشتباهیه
اما گاهی دلیلش حرف های استارتره
مثلا خودم خوندم که استارتر گفته بود کیف میکنم میزنمش و اصلا هم پشیمون نیستم.
اما گروه سوم که تعدادشون خیلی بیشتر از اون دو گروهه بدترین واکنش رو دارن
تا کسی از کتک زدن بچه اش میگه شروع میکنن
فرار کن
الان قورتت میدن
دایه های دلسوز تر از مادر الان میان
هیچکس بیشتر از تو بچه ات رو دوست نداره
تو هم آدمی بالاخره خسته میشی آدم آهنی که نیستی

اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را می‌پوشاند. 

یعنی همسرهای شما که آدمن و خسته میشن هم حق دارن شماها رو کتک بزنن؟

یعنی چون ما نزدیکترین فرد به بچه‌ها و پناه اونا هستیم حق داریم به روح و روان و جسمشون آسیب بزنیم؟

هیچ با خودتون فکر کردید وقتی به اون مادر حق میدید یا خیلی هاتون میگید منم میزنم دفعه‌ی بعد اون مادر رفتار بدتری از خودش نشون میده؟؟

و با خودش میگه راست میگن دیگه

خسته شدم منم آدمم حق دارم

آدم آهنی که نیستم

فقط من نیستم، همه کتک میزنن و تاثیرات منفیِ دیگه

لطفا توی هر تاپیکی که نظر میدید سعی کنید همه‌ی جوانب رو در نظر بگیرید

جدا از تاپیک های، بی محتوا و سرکاری

خیلی از تاپیک ها بخشی از زندگیِ کاربرها رو روایت میکنن  و دوستانی که نظر میدن توی زندگیِ اونها تاثیر مثبت یا منفی خواهند گذاشت

و الان هم روی سخنم با شما مادر محترمی هست که بچه رو کتک میزنی و میگی دست خودم نیست

ما تو زندگیمون بارها پیش میاد از دست اطرافیان ناراحت یا عصبانی بشیم

از همسر گرفته تا بقیه

اگه شما موقع عصبانیت از دست همه بهشون پرخاش میکنی یا کتکشون میزنی بهت پیشنهاد میکنم از روانشناس کمک بگیری برای حال بهترت

اما اگه در مقابل همه خودت رو کنترل میکنی و فقط فرزندت رو کتک میزنی پس میتونی خودت رو کنترل کنی فقط فرزندت برات ارزش صبر و کنترل خشم نداره

هیچ باغبونی گلی که خودش کاشته پرپر نمیکنه دوستای خوبم

ما باید نسل بهتری پرورش بدیم

سالم تر، شادتر و موفق تر

بیاید همه مون با رفتارمون نشون بدیم که هیچکس به اندازه‌ی ما فرزندمون رو دوست نداره

نه فقط با حرف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه!! بارها و بارها دیدیم تاپیک زدن از شوهرشون کتک خوردن.همه هم میان میگن دستش بشکنه. چون درک میکنن چه خس حقارتی دست میده ب طرف

ولی بچه رو و خورد شدن‌شخصیت اش رو فکر نکردیم بهش متاسفانه

اول اینکه جمله بندیتون اشتباهه، ما بیشتر از همسرهامون خسته می شیم ما باید همسرهامونو بزنیم. درسته!

با زدن بچه کاملا مخالفم

ولی گه گداری از کوره در میرم یدونه به نشیمن گاهش می زنم

موافقم ولی بعضی وقتا واقعاااااا چاره ای نیست.من یبار یه سیلی زدم دخترمو.دلیلشم این بود وسط خیابون که داستیم رد میشدیم یهو وایمیساد بارها براش توضبح دادم دخترم ماشین میزنه بهت.یهو وایمیسی دستت از دستم جدا میشه. نکن.خطرناکه.بالای ده بار تکرار شده بود دفعه اخر راننده حرفه ای بود تونست جمع کنه ماشینشو وگرنه زده بود بش یه سیلی زدم همونجا و دیگه تکرار نشد.اصلا هم پشیمون نیستم.بحث بد و بدتر بود

موافقم ولی بعضی وقتا واقعاااااا چاره ای نیست.من یبار یه سیلی زدم دخترمو.دلیلشم این بود وسط خیابون که ...

چه خوشحالی از زدن بچه😐😐

والا منم ی وقتا میزنم ولی فقط روی پا

میدونستی دیه کتک ب صورت و سر خیلی بیشتر از جاهای دیگه اس؟ چون حس حقارت بیشتری به فرد دست میده

باید ببینی نتیجه اینده اش چی میشه این سیلی!!!

اره منم مامانم هیچوقت کتکم نزده تعجب میکنم اینجا خیلیا میگن ما بچه هامونو میزنیم و عادیه! به نظر من ...

متاسفانه همینطوره

همون دیگه!! بارها و بارها دیدیم تاپیک زدن از شوهرشون کتک خوردن.همه هم میان میگن دستش بشکنه. چون درک ...

دقیقا

اول اینکه جمله بندیتون اشتباهه، ما بیشتر از همسرهامون خسته می شیم ما باید همسرهامونو بزنیم. درسته! ...

چرا فکر می‌کنیم همیشه یه کسی باید کس دیگه ای رو کتک بزنه

اگه اون مثال رو زدم به خاطر این بود که خانم های زیادی هستن که تو این سایت از این موضوع گله مند هستن و...