2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب لوازم شخصیم دیگ بدم میاد جایی باشه دارم حرص میخورم

منم بودم اعصابم خورد میشد با اینکه میدونم دست ب کیفم نمیزنن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خانواده شوهر من محااااااااله دست بخوان بزنن...تو این مواقع

من اطمینان ندارم ن اینک بگم چیزی بر میداره ها ن ولی نگاه شاید بکنه

خداجونم مواظب پسرای قشنگم باش❤
تو کیف چی میزارن معمولا؟

منظورم اینه مادرشوهر بازی در نیاره وسایل توش رو خراب کنه یا‌‌‌‌‌.....

تو فیلم دیدن سر عروس بدبخت این بلا رو آوردن😂

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
منظورم اینه مادرشوهر بازی در نیاره وسایل توش رو خراب کنه یا‌‌‌‌‌..... تو فیلم دیدن سر عروس بدبخت ای ...

ن ازاین کارا نمیکنه

به شوهرت بگو لازم داریش بره بیاره،اگر نزدیک هستین

گفتم میگ چیز خاصی توش نیست ک فردا شب از سرکار دارم میام میرم میارم من تا فردا شب دق میکنم انقد حرص میخورم

گفتم میگ چیز خاصی توش نیست ک فردا شب از سرکار دارم میام میرم میارم من تا فردا شب دق میکنم انقد حرص م ...

ولش کن حرص نخور فوقش چی میخواد بشه‌؟یه چی میخواد بگه فراموش میشه تازه اونم جرعت نمیکنه ؛درکل حس بدیه آدم کیفشو جا بذاره میدونم 😑😑سعی کن بخوابی

ولش کن حرص نخور فوقش چی میخواد بشه‌؟یه چی میخواد بگه فراموش میشه تازه اونم جرعت نمیکنه ؛درکل حس بدیه ...

انقد خسته بودم خوابم میومد باورنمیکنی کلا خوابم پرید