2777
2789

آی یو آی نهایتا سی هل درصد احتمال داره بگیره...

اگر خواستی آی یو آی کنی

حتما سه چهار ماه قبلش تحت یک دکتر طب سنتی خوب هم خودت و هم شوهرت باش... وقتی بدناتون گرم شد و آماده شدید بعد با همون روش روز تخمک گذاری و اینا

آی یو آی کن... انشاله پسر میشه

ولی قبلش حتما دکتر گیاهی برو

آی یو آی نهایتا سی هل درصد احتمال داره بگیره... اگر خواستی آی یو آی کنی حتما سه چهار ماه قبلش تحت ...

رژیم گرفتم دوماه، واسه ماه بعد میخوام اقدام کنم، دکترم برام لتروزل و سینال آف نوشته، نمیدونم حالا طبیعی اقدام کنم یا iui کنم، دونفر از دوستام ک iui جنسیت انجام دادن بچشون دختره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم گرفتم دوماه، واسه ماه بعد میخوام اقدام کنم، دکترم برام لتروزل و سینال آف نوشته، نمیدونم حالا طب ...

احتمالا اونا رژیم گیاهی انجام نمی دادن!

بچه ی اولتونه؟

اگر یکی داری که دختره  باید برای دومی خیلی شوهرت تقویت کنه و گرم بشه... چون مشخصه طبعتون سرد بوده دختر آوردین! گرمیجات و عرق کاسنی و پودر کاسنی میگن خوبه واسه مرد

قربونتتت گلم اون خانم قفل کرد میگم من هم نگران سلامتی هستم باید کلی آمپول بدن و هم آیا احتمال موفقیت ...

آره احتمال هایپر شدن هس، و کلی دردسر دیگه، منم اول با تصمیم قاطع گفتم ک میرم آی وی اف اما از وقتی عضو گروهشون شدم فهمیدم همچین عالی نیس

دکترتون کی هس؟ تهرانی؟

نه عزیزم اصفهانم  رفتم پیش خانم افقهی که منو سزارین کرد گفت من فقط ای یو آی انجام میدم و گفت حالا یه بار ایو آی کن اگه نشد برو ای وی اف منم گفتم والا شوهرم خیلی تمایل نداره به بچه دار شدن اصرار کردم تا دوتا قبول کرده و اگه دومی دختر بشه دیگه نمیذاره دوباره باردار بشم حتی با آی وی اف و میگه و  برام معرفی نامه نوشت رفتم پیش کیهانه اساسی یه کمم بداخلاقه کلی آزمایش خون و هورمونی و آزمایش اسپرم برام نوشت حتی گفتم شوهرم شرکت نفتی هست و برم اونجاهایی که رایگان انجام میدن آزمایش‌ها رو  و گفت نه !! راستش شوهرم گفت اینطور که نمیشه حداقل اونجاهایی که میشه رایگان انجام بدیم بریم اونجاها و بدون اطلاع پزشک رفتم آزمایشهامو تو خودشرکت انجام دادم ۷ماه هست پریود نشدم همیشه همینطورم  دوتا آمپول پروزسترون داد پریود بشم و نشدم تا چندروز پیش رفتیم مسافرت فک کنم خیلی بپرداشتم و ۴شنبه شدم 

نه عزیزم اصفهانم  رفتم پیش خانم افقهی که منو سزارین کرد گفت من فقط ای یو آی انجام میدم و گفت حا ...

شما طب سنتی هم برو واسه تقویت تخمدانت بعد پیگیر آی یوای و آی وی اف شو، چون در هر صورت باید تخمک خوبی داشته باشی واسه هر روش

دکترتون کی هس؟ تهرانی؟

حالا گیجم و به خودهمین دکتر اساسی گفتم ای وی اف گرونه گفت میخوای برو ای یو ای ولی ممکنه دوقلو دختر بشه!!! ولی موندم چرا دکتر سزارین گفت بیا ایو ای یه بار برات بکنم اون چرا نگفت ممکنه دوقلو دختر بشه من از این میترسم که تخمدانهامو با آمپولهای هاش ام جی تحریک بکنن ولی فولیکول‌های بالغ نشن و خب نمیدونه دقیقا کی بالغ میشن که آزادسازی بزنه و خب طبیعتا آزادسازی رو نمیزنه و بعد اسپرم تزریق کنه و من فولیکول‌های دیر بالغ میشه و میفته و بعد اسپرم‌های دختر که موندگاریش قویتره تو لوله ها بمونن و ترکیب بشن با فولیکولهام!!!! نمیدونم تونستم منطورمو برسونم بهت  آخه دفعه پیشم خمینطور شد من فکر کردم مثلا فردا آزاد میشه و رابطه داشتم نگو بالغ نشده بود و چند روز بعد ۱فولیکولم بالغ شده بود و افتاده بود و بعد اسپرم‌های دختر که ماندگاری بیشتری دارن با تخمکم ترکیب شده بودن و تمام محاسباتم رو بهم ریخت

من با لتروزل و آمپول فولی غالب دارم بخاطر همین پیگیر نشدم، 

من با لتروزول و فک کنم ۹تا آمپول رفتم فولیکولهام خیلی زیاد و بالغ نبودن که آزادسازی بزنه گفت برو رابطه داشته باش به درگاه خدا دعا کن شاید یکی آزاد شد 

حالا گیجم و به خودهمین دکتر اساسی گفتم ای وی اف گرونه گفت میخوای برو ای یو ای ولی ممکنه دوقلو دختر ب ...

اچ ام جی باعث آزاد شدن تخمک نمیشه ک، باعث میشه فولیکول رشدکنه اگه رشدش خوب بود ب حد نرمال بود آمپول اچ سی جی میزنی، الان من دیروز سونو رفتم دکترم گفت فولی ریز داری زیر ده، بدرد بارداری نمیخوره شایدم آزاد نکنی اینماه، اقدام نکن