2777
2789

من دلم بچه میخواد عاشق بچم خدا رو شکر از نظر مالی بد نیستیم با شوهرمم رابطم بهتره 

ولی شوهرم میگه هیچوقت بچه نمیخواد میگه به جاش گربه بیاریم 😭😭😭 من زندگیم و شوهرمو دوست دارم همه دوستام و دور و برم بچه دارن دارم از عشق بچه دیوونه میشم نمیدونم صلاح خدا چیه

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو ازش

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

من امروز باماشینم ک نو بود کورس گزاشتم بپسرا و تصادف کردم 🤐☹💔حیف بود 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

من فردا قراره فامیلای مامانم بیان ،حالم بدِ ،مامانم تعصبیِ رو خانواده ش ،حق نداریم حرف شون و بزنیم منم از رفتارش بدم میاد دلم نمیخواد اونا بیان ،همش دارم حرص میخورم ،اعصابم خورده

با همسرت صحبت کن، راه دیگه ای نیستش، سعی کن یه جوری با محبت راضی اش کنی، یا ببینی چرا بچه دوست نداره ...

میگه حوصله بچه رو ندارم نگران آینده ام و نمیتونم به بچه فکر کنم

دلم بچه میخواد .از نگاه تحقیر امیز دیگران خسته شدم به کسی نگفتم بچه دار نشدم همه نصیحت میکنن که دیر میشه فلان ...😭😭😭 انگار خودمون حالیمون نیست . دلم میخواد یه خونه بزرگ داشته باشم شوهرمم خوش اخلاق بشه التماس دعا

من امروز باماشینم ک نو بود کورس گزاشتم بپسرا و تصادف کردم 🤐☹💔حیف بود 

فدای سرت خدا رو شکر سالمی ولی ایندفعه بیشتر احتیاط کن🥰🥰

من دلم یه آرامش میخواد  چن وقته زندگیمون هنش استرسه.... شماهم با صحبت کردن و مشاوره رفتن مشکلت ...

انشانه خدا آرامش رو نصیب دلت کنههه

دلم بچه میخواد .از نگاه تحقیر امیز دیگران خسته شدم به کسی نگفتم بچه دار نشدم همه نصیحت میکنن که دیر ...

وای عزیزم درکت میکنم حرف مردم دیوونه میکنه آدمو 

انشالله خدا دامنتو سبز کنه