2777
2789
عنوان

بیاین بگین الان از چی دلتون گرفته😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دست مامان بابام ناراحتم

شش ماهه باهام مشکل پیدا کردن

نمیدونم چشونه با من

هر روز یه داستان جدید یه حرف خاله زنکی جدید

همین عصر بچه هام را بردم بیرون یکم حال و هوام عوض بشه بابام زنگ زد کلی حرف بارم کرد اومدم خونه یواشکی بچه هام کلی گریه کردم😭الانم از بس ناراحتم خوابم نمیبره 

من از دست مامان بابام ناراحتم شش ماهه باهام مشکل پیدا کردن نمیدونم چشونه با من هر روز یه داستان ج ...

😭😭انشالله خدا دلتو آروم کنه

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
چرا عزیزم دوست داشتی بگو سبک بشی

هیچی سر گیج بازی من ، فکر کرد بهش دروغ میگم ازش پول بیشتر بگیرم 

دلم خیلی سوخت چون واقعا همچین آدمی نیستم تمام 12سال که زنشم ن تیغش زدم ن چیزی برا خودم جمع کردم اگه حقوق بگیرم ، اهل پس انداز نیستم خرج میکنم برا زندگیم ، برا خودم و دخترم چیز میز میخرم

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  
هیچی سر گیج بازی من ، فکر کرد بهش دروغ میگم ازش پول بیشتر بگیرم  دلم خیلی سوخت چون واقعا همچین ...

والا گرونی شده مردا دیگه رد دادن😑😑

ممنون ولی انگارمسافر گمشدم نمیخواد حالا حالا ها بیاد 

عجله نکن از مجردیت لذت ببر 

باور کن تا شاد نباشی نمیتونی در آینده یه همسر شاد و خوب هم باشی تجربه دارم که میگم

بالاخره قسمت تو هم به وقت خودش میاد 

😭😭انشالله خدا دلتو آروم کنه

همیشه این چند ماهه دعام همین بوده فقط از خدا آرامش خواستم چیزی که روز به روز داره برام کمتر میشه

از این دلم میسوزه که خانواده خودم دارن باهام این کار را میکنن 

همین بابام تا یه هفته پیش تو بیمارستان بستری بود بخاطر کرونای شدید 5تا بچه داره هیچ کدوم پاشون را نذاشتن بیمارستان من براش غذا می‌بردم کنارش میشستم تا بهش روحیه بدم منتی سرش ندارم وظیفه ام بود حالا یه هفته است مرخص شده سر این که چرا با خواهرت درست سلام علیک نکردی هر روز داره اشک من را درمیاره