2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه زایمان دارن.چه طبیعی چه سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله به سلامتی عزیزم 

برای زایمان که همراه نمیخواد همون همسرت خوبه برای تشکیل پرونده و اینا که اونم زیاد طول نمیکشه ولی برای بعد زایمان اگه باشه خوبه ، من خودم چهل روز پیش زایمان طبیعی کردم با همسر و پسرم رفتیم بیمارستان چون بیمارستان خصوصی بود اجازه میدادن همسرم برای زایمان هم باشه ولی چون پسرم همراش بود اجازه ندادن برای بعد زایمان هم باز چون پسرم بود نمیذاشتن شب بمونن منم چون کسی رو نداشتم به عنوان همراه ببرم  با رضایت خودم وهمسرم عصر دیگه اومدیم خونه بعد زایمان فقط چن ساعت بیمارستان بودم 

دارم ولی تنهام.یعنی از الان واسه اومدن و نیومدن همش حرف میزنن.گاهی داشتن کسی دردناک تره تا نداشتن

واای عزیزم دقیقا مثل منی چقد من ناراحتی کشیدم به خاطر همین اومدن و نیومدن ها آخرشم کسی نیومد نگران نباش گلم زود عر از اون چیزی که فکرشو کنی تموم میشه 

بلد نیستم شیر بدم پوشک کنم

برای شیر دادن نشونت میدن خودشون ، پوشکم خیلی راحته یکی دو تا فیلم آموزشی ببین بعد اگه عروسک داری میتونی چن با. آرمایشی پوشکش کنی که یاد لگیری 

دارم ولی تنهام.یعنی از الان واسه اومدن و نیومدن همش حرف میزنن.گاهی داشتن کسی دردناک تره تا نداشتن

عزیزم شمام مثل من اگه دیدی خودت و نی نی خوشکلت  مشکل خاصی ندارین و معاینه ی عمومیتون خوب بود بگین با رضایت خودمون میریم خونه بعدشم برای چکاب هفتگی برین پیش متخصص اطفال