2777
2789
عنوان

هزینه خورد و خوراک ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 84 پست
چه خبره:/ ما الان خونه بابام هرروز گوشت میخوریم میشه 3 تومن

عزیزم بستگی به محل زندگیت داره ما 4 نفر هستیم تو خونه هفته ای دو بار کلا گوشت می خوریم زیاد ولخرجی هم نمی کنیم اما مثلا یک چیز رو می خریم بهترینش رو می خریم من این ماه کاپشن ام که 4 سال پوشیده بودمش تنگ شده بود یک کاپشن خریدم 1/5  اونوقت بابای شما با 3 تومن خرج زندگی چند نفر رو میده؟

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همه چیز؟ غذا و گاهی یه تفریح کوچیک

نه عزیزم خیلی خیلی کمه 

یه سوپری برو برای چند روزت فقط در حد تخم مرغ و شیر و پنیر و رب گوجه بدون گوشت و برنج مرغ زیر ۴۰۰تومن نمیشه 

۲میلیون خیلی کمه 

عزیزم بستگی به محل زندگیت داره ما 4 نفر هستیم تو خونه هفته ای دو بار کلا گوشت می خوریم زیاد ولخرجی ه ...

حتما گوشت زیاد میذاری هر وعده ما تقریبا هر روز گوشت یا مرغ یا...میذارم برا بچه هاوخودمون اما ۱۶ تومن نمیشه

گوشت خالی نمیخوریم پاش سیب زمینی کرفس هویج بادمجون کدو گوجه قارچ ذرت هردفعه یکی دوتا چیز میریزم باهم میخوریم شکرخدا