2777
2789
عنوان

بارداری

164 بازدید | 8 پست

سلام... 

هم جواب ازمایشم منفی بود هم تو سونو چیزی داخل رحمم نبود ولی ی ضایعه مشکوک بود... 

با اینکه 2 روز از پریودیم گذشته بود بی بی چکم مثبت شد و الان 7 روز گذشته و آزمایش خونم منفی بود

الانم از دیشب به خونریزی افتادم... با این حال ممکنه باردار باشم؟! 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
وقتی ازمایشت منفی بوده…امکانش نیست باردار باشی

آخه دکتر گف ممکنه باشی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره🥺

قشنگ درکت میکنم….

خودمم تو اقدامم…یجاهایی قشنگ خل میشم…

بدن من خیلی منظمه….ولی هرماه بازم بازی درمیاره…(اینا فک میکنم از تلقینه و مدام فکر کردن بهش)

الانم۴روز مونده تا موعدم و از ۳روز پیش حس پریودی دارم..

بازم مدام میام سرچ میکنم ببینم شاید جایی نوشته باشه این دردای خفیف علایم بارداری میتونه باشه…

🥺🥺🥺

اینجور مواقع دلم برای خودم میسوزه…😔

ای جانم عزیزم.... 

انشاالله بزودی دامن همه منتظر سبز بشه

قشنگ درکت میکنم…. خودمم تو اقدامم…یجاهایی قشنگ خل میشم… بدن من خیلی منظمه….ولی هرماه بازم بازی درم ...

🥺❤️❤️