2777
2789
سلام عزیزم، چکار کردی ازدواج کردین؟ راضی هستی؟ منم الان شرایط مشابه تو رو دارم

سلام عزیز بله با پلیس فتا ازدواج کردم😁

شغلش اینجوریه که از صبح تا ظهره و حقوق معمولی داره

کارش به نظر من خیلی سخت نیست( البته خودش میگه سخته)

دیگه با شاکی و متهم و کلاهبردارای اینترنتی و بعضی وقتا دادگاه و این چیزا سروکار دارن و بعضی پرونده‌ها خیلیییی ناجورن (از نظر اخلاقی) 

در ماه دو روز و نصفی مرخصی دارن ولی شیفت و اماده باش هم دارن (البته فکر میکنم بستگی به جایی که هستن هم باشه نیرو زیاد باشه یاکم)

به طور کل بخوام بگم من خودم شخصا اصلا شغلشو دوست ندارم کلا پلیس و نظامی دوست ندارم و ما به دنبال شغل دیگه‌ای هستیم و نظر شخصیم اینه کلا پلیسا اسایش ندارن حالا فتا کمتره سختیش

و یک مورد دیگه همسرم میگه اون دسته افراد که ۴سال تو دانشگاه افسری بودن به دلیل سختگیری های خیلی زیاد یکم مشکل روانی دارن ( خودش مصوب بوده یعنی فقط یه دوره‌ی کوتاه گذرونده دانشگاه) اینم در نظر بگیر

و دراخر بسپار به خدا ان‌شاءالله که هرچی خیره برات پیش بیاد😍

سلام عزیز بله با پلیس فتا ازدواج کردم😁 شغلش اینجوریه که از صبح تا ظهره و حقوق معمولی داره کارش به ...

به گوشیت دسترسی داره عزیزم؟ 

یا چیزایی ک پاک شده 

و اینکه خودش شکاک نشده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز بله با پلیس فتا ازدواج کردم😁 شغلش اینجوریه که از صبح تا ظهره و حقوق معمولی داره کارش به ...

و از نظر طرفداری با چیزای مذهبی و چمیدونم سیاسی و اینا چطورن؟ 

چقدر نزدیکن ب این مسائل 

حس میکنم کمتر از سایر حیطه های نظام نزدیک باشن

به گوشیت دسترسی داره عزیزم؟  یا چیزایی ک پاک شده  و اینکه خودش شکاک نشده؟

نه نمیتونن گوشی چک کنن مگر در موارد خاص که نیاز به دستور قاضی هست

نه اصلا شکاک نیست ولی نسبت به اتفاقات تو جامعه خیلی هوشیاره و یجورایی با بصیرته که من دوست دارم این اخلاقشو

ولی بازم همه مثل هم نیستن من دیدم کسایی که پلیس بودن و و وااااااقعا از نظر روانی مشکل داشتند

و از نظر طرفداری با چیزای مذهبی و چمیدونم سیاسی و اینا چطورن؟  چقدر نزدیکن ب این مسائل  ...

به نظر من نمیشه به همه یچیز مشابه نسبت داد...

ولی همسر من نسبت به مسائل مذهبی و سیاسی علاقه داره و دائم اخبار چک میکنه من اول فکرمیکنم بخاطر کارش باشه ولی خودش میگه از قبلشم علاقه داشته

این به تربیت خانوادگی هم برمیگرده که چقدر این چیزا در خانواده مطرح باشه هرچی باشه حداااااقل ۲۰ سال پیش اونا بوده

دقیق نمیدونم ولی بیشتر از ۱۲ یا ۱۳ میلیون نیست

الان با پلیس فتا ازدواج کردی چقد سابقه کاری داره که دوازده میلیون میگیره ؟ ساعت کاریش چقدره؟ چه رشته ای خونده تو دانشگاه؟ 

الان با پلیس فتا ازدواج کردی چقد سابقه کاری داره که دوازده میلیون میگیره ؟ ساعت کاریش چقدره؟ چه رشته ...

دوسه سال

مثل بقیه‌ی کارمندا از صبح تا ظهر

دانشگاه افسری نبوده کامپیوتر خونده

بذار میپرسم میگم برات ولی حتما میتونن حالا چرا برات سوال شده

سلام شما همسرتون تو پلیس فتا کار میکنه؟ من میخواستم استخدام پلیس فتا بشم ولی نمیدونم کی فراخوان دارهدبرای جذب هیچکسم اطرافمون توی فتا نیست ، میشه ازشون بپرسین امسال یعنی ۱۴۰۲ جذب دارن یا نه؟لطفا