2777
2789

من یه کم تنبلی دارم ماه پیش لتروزول خوردم ضخامتم رحمم اومد 4 ولی فولیکول خوب داشتم منجر شد به بارداری شیمیایی،این ماه لتروزول نخوردم ضخامتم خوب شد ولی اقدام کردم امروز پریود شدم حالا به نظرتون چیکار کنم دوباره لترزول بخورم الان به دکترم دسترسی ندارم تا دوشنبه نیستش،اگه لتروزول خوردم برای ضخامت چه قرصی از چندم پریودی بخورم؟؟؟

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن

بارداری شیمیایی چیه؟ منم لتروزول خوردم ازمایشم.مثبت شدکه !

برو دکتر خوب بپرس تو شهرتون کی خوبه برو اونجا 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری شیمیایی چیه؟ منم لتروزول خوردم ازمایشم.مثبت شدکه ! برو دکتر خوب بپرس تو شهرتون کی خوبه برو ...

برای منم دوشنبه مثبت شد ممکنه مشکل داشته باشه؟

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

من دوبار دکتر لتروزول داد از روز سوم.پریود شبی دوتا بعدش روز 13پریود رفتم.سونو امپول زدم

بارداری شیمیایی چیه؟ منم لتروزول خوردم ازمایشم.مثبت شدکه ! برو دکتر خوب بپرس تو شهرتون کی خوبه برو ...

تستم مثبت شد بعد یه هفته پریود شدم نتونست لانه گزینی کنه

اصلا نوبت نمیدن میگه باید پرونده داشته باشی

شما تنبلی  داشتی چند ماه لتروزول خوردی

من دوبار دکتر لتروزول داد از روز سوم.پریود شبی دوتا بعدش روز 13پریود رفتم.سونو امپول زدم

عزیزم مبارکت باشه برای منم دعا کن سنم داره می‌ره بالا،دیر اقدام کردم پریودی هام مرتبه نمیدونم چرا تنبلی گرفتم وزنمم نرماله چهار ماهه اقدامم کلافه شدم

تستم مثبت شد بعد یه هفته پریود شدم نتونست لانه گزینی کنه اصلا نوبت نمیدن میگه باید پرونده داشته باش ...

یکماه خوردم 

خب نگو باردار بودم.اصلا بگو از شهرستان اومدم !بگو دکتر شهرستانم.گفت بخور دیگه پیشش نمیرم بیسواده گفتن بیام.پیش شما

برای منم دوشنبه مثبت شد ممکنه مشکل داشته باشه؟

نه عزیزم من ضخامت رحمم پایین اومده بود 

من یه دکتر رفتم میگه چون پریودیت منظمه بدون دارو اقدام کن ولی من عجله میخام زود جواب بگیرم

عزیزم مبارکت باشه برای منم دعا کن سنم داره می‌ره بالا،دیر اقدام کردم پریودی هام مرتبه نمیدونم چرا تن ...

عزیزم منم 35سالمه 

هردکتری بری این ترتیب لتروزول سونو امپول بهت بده حله 

ان شالله درست میشه دامنت سبز میشه بزودی 😍

نه عزیزم من ضخامت رحمم پایین اومده بود  من یه دکتر رفتم میگه چون پریودیت منظمه بدون دارو اقدام ...

دکترو عوض کن بعدشم.نگو دوماهه چهارماهه بگو دوساله اقدام.کردم نشد دگتر اینو داد اینجوری شد!!

یکماه خوردم  خب نگو باردار بودم.اصلا بگو از شهرستان اومدم !بگو دکتر شهرستانم.گفت بخور دیگه پیش ...

حالا اگه شد شنبه میرم شما پریودیتون چطور بود من یه دکتر میگه بدنت به قرص محرک تخمدان واکنش نشون میده میترسم این ماه بخورم هر طور شده باید یه دکتر پیدا کنم

دکترو عوض کن بعدشم.نگو دوماهه چهارماهه بگو دوساله اقدام.کردم نشد دگتر اینو داد اینجوری شد!!

باشه گلم مرسی از راهنماییت شما وسط سیکل سونو دادین فولیکول تون چطور بود

عزیزم منم 35سالمه  هردکتری بری این ترتیب لتروزول سونو امپول بهت بده حله  ان شالله درست م ...

فدات شم مهربون،ان شالله نی نی تو سالم بغل بگیری