2777
2789

وقتی جایی نیس بچه رو بذاری،چه جوری میخوای یادبگیری؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچرومیخای چیکارکنی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نمیدونم‌واقعا..دوسال و نیمه اشه..میخواستم ببینم چجوریع ساعت کاری ینی صب تا شبه؟اگ کم باشه میتونم بزا ...

اگه نگهش دارن ک خیلی خوب میشه عزیزم بالاخره ی ساعت یادگیری مشخصی داره روزی ممکنه چن ساعت مجبورشی بذاری پیششون

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اگه نگهش دارن ک خیلی خوب میشه عزیزم بالاخره ی ساعت یادگیری مشخصی داره روزی ممکنه چن ساعت مجبورشی بذا ...

صب تا شب نباشه عیبی نداره چن ساعت می‌تونه بمونه..

صب تا شب نباشه عیبی نداره چن ساعت می‌تونه بمونه..

صبح تاشب نیس گلم خیالت راحت😁😁😁

موفق باشی

چیکار کنم آخه..اینجوری فک کنم ک باید همینجوری بمونم..خواستن توانستن است ..

والا منم از وقتی بچه دار شدم خونه نشین شدم و افسرده.چاره ای نیس چه کنم😔

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
خوب میشه 😍خیلی ممنون عزیز از راهنماییت

خواهش میکنم کاری نکردم😘

والا منم از وقتی بچه دار شدم خونه نشین شدم و افسرده.چاره ای نیس چه کنم😔

خیلی سخته..من تاحالا کار نکردم جایی.ولی دوست دارم پیشرفت کنم واسه آینده بچه هم خوبه.بچه ات کوچیکه؟چن وقتشه پسر من دوسال و نیمه اس..ینی میمونه پیش کسی..؟