2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم لطفا

124 بازدید | 6 پست

سلام دوستان. چند روز دیگه تولد همسرم هست ومن میخوام زودتر سوپرایزش کنم. مشکلم اینه شوهرم رابطش با شریکش بهم خورده و چندوقته کارشونو تعطیل کردند.چندباری خواستم کمک مالی کنم بهش قبول نکرد. چندروز پیش گفت دستش خالی شده و مجبوره آشتی کنه.بنطرتون مقداری پو آرایی کنم به عنوان هدیه تولدش بهش بدم؟ صبح یه کارت هدیه از بانک گرفتم. بنظرتون بهش برمیخوره؟ کدومش بهتره گول آرایی یا کارت هدیه. قبلا کارت هدیه بهش میدادم همیشه. میگم پول آرایی شاید خجالت بکشه نطرتون چیه؟ و اگه نظر دیگه دارید بی‌زحمت برام بفرستید. عقد هستم

مردا بهشون ممکنه بر بخوره پول بدی ببین چی لازم داره همونو بخر یا لباس ادکلن کمربند ساعت و...

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کارت هدیه بده بگو نمیدونستم چی بخرم گفتم پولشو بدم🥰

مرسی بنظرتون گل هم بخرم.؟شوهرم حقیقت چندوقت پیش تولدم بود برام چیزی جز کیک و شام نخرید گفت دستم خالیه بعدا.