2777
2789
عنوان

مرگ جوون چقدر سخته😢😢😢😢

2338 بازدید | 21 پست
دیشب نزدیک دم دمای صبح دوست برادرم که سنی نداشت(27 سالش بود) و خیلی خونمون مییومد و ی جورایی برادر دوم من بود فوت کرد.خیلی ناراحتم و اصلا باورم نمیشه(کمتر از یکسال سرطان معده گرفت و همونم جونشو گرفت.از روزی که فهمیدن از سر ی شکم درد تا امروز که مرد یکسالم نشد.زود از پا دراوردش).همینطوری دارم اشک میریزم.خیلی داغونم و باورش برام سخته.اخه چرا اینقدر عجله داشت واسه رفتن.چقدر تو این دنیا غصه خورد.غصه کار غصه درامد .همش میگفت کاش ی شب راحت بخوابم.امشب شب اول قبرشه لطفا برای شادی روحش ی فاتحه بفرستین.خدا رفتگان همتون رو هم بیامرزه 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 لعنت به این دنیا که به هیچ کس وفا نداره.الان دیگه شده هر چند ماه ی بار که ی ادم عزیزو از این دنیا میبره .دوست داداشم خیلی شادو سرحال بود اما وقتی حالش اینطوری شد ی دفع عوض شد.شد پوست استخون.حتی نذاشت بریم ملاقتش.گفت دوست ندارم تصویر الانم تو ذهنتون بمونه.جز پدرو مادرش این ماههای اخر کسی ندیدش😢😢😢😢
🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

26 سال بود.ی روز معدش درد میگیره میبرنش دکتر میگن تومور داره تو رودش.هر چی درمون کردن خوب نشد که نشد به یکسال نکشید از پا دراوردش.بدون هیچ زمینه ی مریضی یهو سرطان روده گرفت 😢😢😢😢😢😢
🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁