2777
2789

میرید ازخونه بیرون درصورتی که میدونید اصلا سراغتون رانمیگیره وخودتون باید برگردید لطفا به این بعدشم فکر کنید که شدید نیاز دارید که تنها باشید 

اره رفتم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۰۹۱۳۹۹۷۸۷۷۲

😶

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
نه میرم تو اتاق درم میبندم.نیاد دنبالم فایده نداره ک.ولی اگر خواستی بری برو خونه ی مادرش....خخخ تنها ...

شما حامله ای؟

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

نه . به نظرم قهر رفتن فقط و فقط برای وقتیه که دیگه چهار چوب اون زندگی برام اهمیت نداشته باشه . تا وقتی حتی یه درصد بخوام بمونم احترام چهارچوب زندگیمونو نگه میدارم و نمیرم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

جایی ندارم برم تو غربتم کم پیش میاد تا این ند بحث بالا بگیره ولی گاهی که خیلی عصبی ام دوس دارم برم تا اروم شم خودم ولی ندارم جایی بیرونم تو گرمای بندر نمیشه زیاد تو خیابون قدم زد 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا فکر میکنید باید حتما بیاد دنبالتون .باقهر نرید بعنوان اینکه آروم میشید وبرمیگردید برید 

بعدم اونجا خونتونه هرموقع بخواین میتونین رفتو‌آمدکنین 

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖

شوهر من نمیذاره اصلا برم بیرون وقتی دعوا کردیم

فردلشم از صبح هی زنگ میزنه ببینه من نرفته باشم

میدونی چرا؟؟چون یه بار رفتم و دیگه نمیومدم بعد چهار ماه التماس که خونه همه فامیلامون رفته بود و یکسره سر کوچه بابام مینشست جوابشو دادم

نمیدونم شرایط شما چطوریه ولی کسی که اینقدر بی اهمیته باید ادب بشه