2777
2789

منو همسرم ۶ سال باهم دوست بودیم ک اومدن خواستگاری ، بعد عقد مادر پدرش رفتن شهرستان پیش دختر ، دوتا دختر یه بردارش تو تهران بودن ،۲سال عقد موندیم تواین مدت شوهرم سرکارمیموند میخوردمیخوابید باهمکارش ، فقط میومدخونه ماهرهفته ،بعدچندماه یارانه شوجداکردو دیگ پول ندادبه مادرش ک بتونیم وسایلامونوبخریم،تواین وسطا یه چک ۷۰۰ تومنی مبرا باباش پاس کردسال ۹۵،بخدا حتی من ازش پول شارژم‌نمیگرفتم ک بتونه پول جمع کنه،خلاصه سرهمین موضوع مامانشینا باما قهرکردن حتی خواهراش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کانال مدیتیشن قدرت ذهن و یوگا برای بانوان دارم امشب شروع ب تمرین داریم فقط خانوما برای عضو شدن پیوی اطلاع بدین تااز شروع تمرینها باما همراه باشین

گروه گفتگو هم دارم🙏🏻

با چیزهایی که داری شاد باش در حالی که داری برای چیزهایی که میخوای تلاش میکنی

بعداون حرفا پیش اومدحتی شوهرم عیدی برام خرید نیومدن جمع شن بیان خونمون ،۱ ماه موندبه عروسیمون سرکله شون پیداشد با اخم تخم اومدن خونمون ،همسرم وباباش سر عمه ش ک نبایددعوت میکردبحقشون شدباباش گفت ما عروسیتون نمیایم ونیومدن به همه م ز ردن ک عدوسیه پسرم نرین

ما بدون اونا عروسی گردبم چقدرپشت سرمون حرف زدن مادرش خیلی فحشم داد خواهراشم همینطور عکس عروسیموفوش داده بود شوهرمم جوابشونو داد ،بعددوسال بچه دارشدیم نه اومون نه زدن الان دخترم ۲ و سال ۷ ماهشه تا اینکه ۳ ماه پیش ز زدن به شوهرم ک بیا بابات فوت کرده گذاشت رفت شهرستان حتی داداش بزدگش نرف اونام قهربودن

متوجه نشدم چون یارانه اش رو جدا کرد قهر کردن؟

ماهم جدا کردیم یهو یارانه کل خانواده شوهرم قطع شد

هنوزم که هنوزه تیکه شو میپرونن🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بعداون حرفا پیش اومدحتی شوهرم عیدی برام خرید نیومدن جمع شن بیان خونمون ،۱ ماه موندبه عروسیمون سرکله ...

چقدر بیشعور من جای شوهرت باشم فراموش میکنم پدر و مادر دارم 

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن