2777
2789
عنوان

رابطتون با زنداداشتون خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست

عروس اولی ما اینجوریه 

ییک‌چیزی میخره ،خییلی روی قیمتش مانور میده (من که قیمت هایی رو که میگه باور ندارم )

انکار من ندید بدیدم 😳😳

عروس دومی مون یک پارچه خانوم   هنرمند ،خیاط ، گل سازی ،ژله های جور وا جور ، کیک های انچنانی ، وای از مرغ شکم پرش که نگم 😋😋

روابط اجتماعی بیست 👌👌

تازه سنشم کمتر از اولیه 

اولی مون خیلی دو رو و دو بهم زنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر کسی که تو این دورو زمونه پز بده هر وقت پز داد بگو عزیزم اگه دست و بالت بازه برو یه کار خیر ...

ابجیم مطلقه‌ست . شوهر سابقش خیلی بی احساس بود و هیچی براش نمیخرید . بعد زنداداشم رفته بود شلوار لی ست خریده بودن با داداشم به ابجیم پز میداد . ابجیمم ناراحت میشد . ابجیم بعد از طلاقش و بعد اینکه مهریه گرفت پولاشو جمع کرد واسه اینده‌ش و بچش . داداشم قرض داشت ۱۰۰ تومن از ابجیم قرض گرفت . یه سال گذشته هنو ندادش . بعد زنداداشم هی میگه میخوایم پیانو بخریم . بهتر نیس اول قرض ابجیمو بدن😐

ابجیم مطلقه‌ست . شوهر سابقش خیلی بی احساس بود و هیچی براش نمیخرید . بعد زنداداشم رفته بود شلوار لی س ...

اون صد تومن پارسال تا امسال میدونی چقدر ارزششو از دست داده واقعا کار خوبی نکرده خواهرت باید هرچی زودتر پولشو پس بگیره بگه داداش میخوام سرمایه گذاری کنم یا هررررچی فقط پس بگیره

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
دلش واسه داداشم سوخت 

در وهله اول دلش برای بچش باید بسوزه عزیزم

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍