2777
2789
عنوان

درمان یبوست دائمی اگه راهکار بدین ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 57 پست
عزیزم اول اینکه هر وقت احساس دفع داری همون موقع باید بری . سبزیجات زیاد باید مصرف کنی . هر چی میخو ...

من روزی یک ساعت ورزش دارم رژیمم هم پروتئینیه روزی دو لیوان چای سبز و دارچین و گل محمدی و زنجبیل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزی یک ساعت ورزش دارم رژیمم هم پروتئینیه روزی دو لیوان چای سبز و دارچین و گل محمدی و زنجبیل  ...

چایی سبز یبوست میاره .ورزش زیاد هم یبوست میاره 

دیگه چکار میکنی

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
واقعا؟؟  اینو امتحان نکردم  کل اینایی که دوستا گفتنو رعایت کردم  ولی دوست دارم خوب ...

عزیزم آب و مایعات زیاد استفاده کن ،هرچی از ملین ها استفاده کنی اما آب ننوشی همون آش و همون کاسه اس، چایی رو به حداقل برسون.

واقعا؟؟  اینو امتحان نکردم  کل اینایی که دوستا گفتنو رعایت کردم  ولی دوست دارم خوب ...

یه چیزی بهت میگم خواهر منم ۶سالشه مریضه هرچی که فکر کنی و بقیه میگن بهش دادیم خوب نشد چندتا دکتر مختلف وبیمارستان و سونو همه چی گفتن سالمه اخرش پودر پیدرولاکس بهش دادندواقعا عالیه تاحالا همچین چیزی ندیدم

دکتر گفت بی ضرر ترین دارو فقط خودشه یه قاشق غذا خوری میریزی تو یه لیوان اب سرد هرروز میخوری درمان قطعی ولی باید بخوری دیگه تا وقتی خودت فهمیدی بهتر شدی خیلی هم ارزونه دونه ای ۸ تومن بدون دفترچه براش میگیریم 

دکتر گفت هر بسته واسه چهار روزش دیگه شما خودت بپرس اینو امتحان کن اگه نتیجه نگرفتی بقیه چیزارو هم دوباره مصرف کن واقعا من هروقت یه تاپیک میبینم یاد دردا و گریه های خواهرم میفتم دردش به جونم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
یه چیزی بهت میگم خواهر منم ۶سالشه مریضه هرچی که فکر کنی و بقیه میگن بهش دادیم خوب نشد چندتا دکتر مخت ...

خداکنه جواب بده هرروز دعات میکنم

یعنی ابجیت الان دیگه بدون اون دارو خوب شد ه؟؟؟

خداکنه جواب بده هرروز دعات میکنم یعنی ابجیت الان دیگه بدون اون دارو خوب شد ه؟؟؟

یه ماه نیست اون دارو رو بهش میدیم اولا روزی یه بار هرروز هم میرفت دستشویی ولی الان کردیم سه چهار روز یه بار بازم هرروز میره دسشویی واقعا خیلی زجر کشیدتا خوب بشه باور کن حدود دوماه شب و روز جیغ میکشید از درد ولی خیلی خوبه الان

من درحدمرگ بودم بواسیر خونریزی ....دوهفته هم شکمم کارنمکرد.تاینکه یکی بهم دمنوشها نیوشاداد گرونم بودگفتم الکیه امابخداخوردم یکهفته خوب شدم دگه همیشه هم شکمم روان بودخودم تعجب مکردم بعدکروناگرفتم نخوردم دوباره یبوست گرفتم بخداپول ندارم دمنوش بخرم دگه گرونم هست

من درحدمرگ بودم بواسیر خونریزی ....دوهفته هم شکمم کارنمکرد.تاینکه یکی بهم دمنوشها نیوشاداد گرونم بود ...

اخی میفهممت بددردیه مخصوصا برا ما که بواسیرم داریم زجر اوره 

من درحدمرگ بودم بواسیر خونریزی ....دوهفته هم شکمم کارنمکرد.تاینکه یکی بهم دمنوشها نیوشاداد گرونم بود ...

خوب شما هم پودر پیدرولاکس رو امتحان کن خیلی هم ارزونه واقعا معجزه میکنه

تنبلی روده داری

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.