2777
2789
عنوان

خانمهای زیبا و کار بلد

314 بازدید | 21 پست

وقتی میرید ارایشگاه چه کارهایی انجام میدید؟

ماسک موی ابرسان چی معرفی میکنید

تا حالا تو ارایشگاه ماسک موی پروتئینه گذاشته براتون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

من ابرو بر میدارم

و ریشه موهامو ترمیم میکنم 

و ماسک فقط خودم درست میکنم 

دوستدار حیوانات ♥️دخترم انقدر دوستت دارم که تو را هیچ گاه به دنیا نمی آورم ..♥️ حتما حتما بخوان ⬅️دوست صمیمی داشتم به اسم مبینا که از خواهر نزدیک تر بود بهم .. ۳ روز مونده بود به تولدش بحث کوچیکی کردیم که ازش خیلی ناراحت شدم … و قصد داشتم به دلیل ناراحتی که ازش داشتم به تولدش نرم ..روز تولدش شد و ساعت ۷ ۸ شب شده بود و هنوز نرفته بودم اما یهو گفتم بزار برم تولد بهترین دوستمه و همو بغل میکنیم همه چی یادمون میره .. بهش تکست دادم عزیزترین خواهر دنیا منو ببخش و من دارم میام تولدت .. اما این اخرین پیام من بود .. او روز تولدش به اتوبوس خورده بود و حالا تمام زندگیم به این میگذرد که آیا کینه به کسی که دوستش داریم ارزشش را دارد ؟ …آیا ارزش دارد به او همین الان نگوییم دوستت دارم ؟ ..♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی بود منو صدا زد😆

خیلی سخت است به کسی که آتش گرفته است توضیح بدهی که نباید بدود :)))) همه ی چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدون آن ها زندگی کنیم:)))
چندوقت یبار ریشه گیری میکنید دکلره دارین؟

اره دکلره کردم من هر سه ماه میرم که کمترم اسیب ببینه 

دوستدار حیوانات ♥️دخترم انقدر دوستت دارم که تو را هیچ گاه به دنیا نمی آورم ..♥️ حتما حتما بخوان ⬅️دوست صمیمی داشتم به اسم مبینا که از خواهر نزدیک تر بود بهم .. ۳ روز مونده بود به تولدش بحث کوچیکی کردیم که ازش خیلی ناراحت شدم … و قصد داشتم به دلیل ناراحتی که ازش داشتم به تولدش نرم ..روز تولدش شد و ساعت ۷ ۸ شب شده بود و هنوز نرفته بودم اما یهو گفتم بزار برم تولد بهترین دوستمه و همو بغل میکنیم همه چی یادمون میره .. بهش تکست دادم عزیزترین خواهر دنیا منو ببخش و من دارم میام تولدت .. اما این اخرین پیام من بود .. او روز تولدش به اتوبوس خورده بود و حالا تمام زندگیم به این میگذرد که آیا کینه به کسی که دوستش داریم ارزشش را دارد ؟ …آیا ارزش دارد به او همین الان نگوییم دوستت دارم ؟ ..♥️ 
ماسکهای خونگی برای مو؟ چی استفاده میکنید؟

نه مو بهم نمیسازه فقط برای پوست

کی بود منو صدا زد😆

من راهنمایی میخوام خانم خوشگله

فردا میخوام برم ارایشگاه تجربه ندارم میخوام ببینم محصول مراقبتی یا کاری هست از ارایشگرم بخوام برام انجام بده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...