2777
2789
عنوان

خط چشم

115 بازدید | 14 پست

دوستان من امروز تتو خط چشم زدم.به شدت چشام قرمزه و ورم کرده خیلی درد کشیدم(ولی قشنگ شده واقعا) .حالا گفته یه ماه دیگه حتما برم برا ترمیم ولی من انقد اذیت شدم دیگه نمیخام برم .اگه نرم چی میشه؟ینی همین یه جلسه کافی نیست برا موندگاریش؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم فک کنم‌رنگش سبز میشه

واقعا؟وای انقد بدم میاد سبز یا ابی بشه 😥

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
واقعا؟وای انقد بدم میاد سبز یا ابی بشه 😥

والله اجی من نزدم تاحالا ولی دختر دایم زد بعد یه مدت سبز شده بود رفت ترمیم درستش کرد حالا نمیدونم مال شماهم اینطوز باشه یا نه

خسته ام خسته تر از انکه بگویم چه شده
والله اجی من نزدم تاحالا ولی دختر دایم زد بعد یه مدت سبز شده بود رفت ترمیم درستش کرد حالا نمیدونم ما ...

مرسی عزیزم .پس با این حساب فکر کنم ترمیمو باید برم 

مبارکتون باشه مگه از بی حس کننده استفاده نمیکنه

ممنون عزیزم.چرا استفاده کرد ولی بازم خیلی دردناک بود و اذیت شدم 

منم میخوام برم از بس همه میگن درد داره میترسم درد و ورمش چند روز طول میکشه

ورمش امروز خیلی بهتره جوری که دیگه تابلو نیست اگه بخام برم بیرون 

ولی دردش همون لحظه ای که میزد زیاد بود که فکر کنم چون از بی حسیه خوبی استفاده نکرده بود 

ورمش امروز خیلی بهتره جوری که دیگه تابلو نیست اگه بخام برم بیرون  ولی دردش همون لحظه ای که میز ...

باز خدا رو شکر بهتری اره فکر کنم طرف بی انصافی کرده چون من که از چند نفر پرسیده بودم میگفت طرف خوابیده یعنی درد نداشته که تونسته زیر دسته ارایشگره بخوابه دیگه بهرحال گلم ممنونم از پاسختون بازم مبارکتون باشه اگه ایرادی نداره میتونم بپرسم هزینه اش چقدر شد نگفتی هم مشکلی نیست   

باز خدا رو شکر بهتری اره فکر کنم طرف بی انصافی کرده چون من که از چند نفر پرسیده بودم میگفت طرف خوابی ...

ممنونم عزیزم 🌹هزینش 600و خورده ای شد که ترمیم اگه بخام برم اونم 170 هزینشه 

بینهایت سپاس      

خواهش میکنم عزیزم🌹