دوستان من امروز تتو خط چشم زدم.به شدت چشام قرمزه و ورم کرده خیلی درد کشیدم(ولی قشنگ شده واقعا) .حالا گفته یه ماه دیگه حتما برم برا ترمیم ولی من انقد اذیت شدم دیگه نمیخام برم .اگه نرم چی میشه؟ینی همین یه جلسه کافی نیست برا موندگاریش؟
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ورمش امروز خیلی بهتره جوری که دیگه تابلو نیست اگه بخام برم بیرون ولی دردش همون لحظه ای که میز ...
باز خدا رو شکر بهتری اره فکر کنم طرف بی انصافی کرده چون من که از چند نفر پرسیده بودم میگفت طرف خوابیده یعنی درد نداشته که تونسته زیر دسته ارایشگره بخوابه دیگه بهرحال گلم ممنونم از پاسختون بازم مبارکتون باشه اگه ایرادی نداره میتونم بپرسم هزینه اش چقدر شد نگفتی هم مشکلی نیست