2777
2789

از وقتی کرونا گرفتم حس بویایی و چشاییم رفته الان نزدیک سه ماه هنوز برنگشته دیگ واقعا دارم اذیت میشم😣😣😭

البته چشاییم یکم برگشته ولی بویاییم نه 

چیکار کنم برگرده؟؟؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه بو کن بوها و عطرهایی ک دوس داریو زیاد بو کن

واقعا اثر داره؟ اخه گلاب زیاد بو کردم ولی اثر نکرد😔😔 

دیگ کم کم دارم ناامید میشم

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

ممنون عزیزان❤️❤️

همه رو امتحان میکنم انشاالله که جواب بده 

منم کرونا گرفته بودم نه حس بویایی داشتم نه حس چشایی

بعد یه آبمیوه خوردم اینقدر شیرین و بود و بو داشت که فکر کنم مغزم کلا هنگ کرد همچی خوب شد

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
منم کرونا گرفته بودم نه حس بویایی داشتم نه حس چشایی بعد یه آبمیوه خوردم اینقدر شیرین و بود و بو داش ...

چ ابمیوه ای؟؟؟ 

از آبمیوه های سبز هستن در بطری هستن زرد آلو اش و من خورده بودم اگر اشتباه نکنم از برند سن ایچ هست

اها.برای شما حس بویاییتون بعد چند وقت برگشت؟