2777
2789
عنوان

برای iui موفق چیکار کنم قبلش؟؟؟

774 بازدید | 30 پست

خواهش میکنم کمکم کنید، هر دکتر یه قرص متفاوت میده،

بعد از سه بار بازم آی یو آی ناموفق بود و امروز پریود شدم

خیلی خسته ام ، اگه راهکاری، تغذیه ای، دارویی که ازش جواب گرفتید بلدید کمک کنید🥺🙏

منم چهار بار ای یو ای نا موفق داشتم آخرش هم بیخیال درمان شدم و طبیعی باردار شدم، آرامش خیلی موثره

من اسپرم اهدایی گرفتم عزیزم نمیتونیم طبیعی،

باید آی یو آی کنم هربار، فقط نمیدونم چرا نمیشه،

مشکلی خاصی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسپرم اهدایی گرفتم عزیزم نمیتونیم طبیعی، باید آی یو آی کنم هربار، فقط نمیدونم چرا نمیشه، مشکلی ...

انتظار سخته درکتون میکنم الان باردارم لایق باشم دعاتون میکنم.از حضرت رقیه بخواه و براشون نذر کن اگه حاجت روا شدید انجام بدهید موفق باشی خواهری

دارو لتروزول داده بود با امپول سینال اف اسید فولیک ومتفورمینم ازقبل میخوردم دوروز قبل ای یو ای هم ام ...

مرسی عزیزم

منم لتروزول و فولیک اسید خوردم

Hmg هم زدم فقط چون یه کیست کوچیک ساده داشتم گفتم hcg رو نزن، به نظرت میدونی علتش چیه؟؟ بهتر نبود میزدم؟ یاتاثیر زیادی نداره؟

مرسی عزیزم منم لتروزول و فولیک اسید خوردم Hmg هم زدم فقط چون یه کیست کوچیک ساده داشتم گفتم hcg رو ...

این دفعه کیست برطرف کن بعد ای یو ای انجام بده شاید بدون امپول تخمک ازاد نکنی ایشالله این دفعه موفق میشی 🌹

انتظار سخته درکتون میکنم الان باردارم لایق باشم دعاتون میکنم.از حضرت رقیه بخواه و براشون نذر کن اگه ...

وای آره بخدا شدیدا نیاز دارم که برام دعا کنی، چرا لایق نباشی عزیزم خدا یه فرشته تو دلت گذاشته توروخدا از ته دل برام دعا کن،

به نظرت چیکار کنم؟ چه نذری؟ 

این دفعه کیست برطرف کن بعد ای یو ای انجام بده شاید بدون امپول تخمک ازاد نکنی ایشالله این دفعه موفق م ...

۴ماهه دارم دوفاستون میخورم آب نمیشه، میگن احتمالا کیست دائمه، میدونی چیزی درموردش؟ واقعا آب نمیشه؟

قبلا نداشتم، شاید بخاطر داروها و آمپولا به وجود اومد

۴ماهه دارم دوفاستون میخورم آب نمیشه، میگن احتمالا کیست دائمه، میدونی چیزی درموردش؟ واقعا آب نمیشه؟ ...

شرمنده عزیزم نمیدونم دراین مورد من یه بار کیست داشتم برام قرص دزوسپتیو داد دکتر همون ماه ازبین رفت 

وای آره بخدا شدیدا نیاز دارم که برام دعا کنی، چرا لایق نباشی عزیزم خدا یه فرشته تو دلت گذاشته توروخد ...

حتما خواهری @ هر چیزی که به دلتونه ولی اگه شرایطش دارید برای سالروز شهادتشان تو خانه براشون مراسم بگیرید من شنیدم تا سال بعدی نشده حاجت روا میشیدمن که گرفتم اونم دوبار .