بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیییع هنو عادت نکردی پ😕 ان تی چندروز دیگ میرم فعلا 12 هفته و 1 روزمه حالت تهوع و بی اشتهایی ...
عزیزم من ویارم به صورت معده درد و ضعف شدید بود طوری که اگه گاوم میخوردم ضعف شدید میگرفتم و ازضعف بالا میوردم یه چیز عجیب غریبی خیلی اذیت شدم ولی با قرص معده بهترم غذا هاییم که بم نمیسازه رو شناختم دیگه نمیخورم من اصلا ناراحتی معده نداشتم با بارداری شروع شد دیکه باید تحمل کنی حالت تهوع اکثر تا ماه چهار خوب میشه
دنبلان گوسفند و نشنیده بودم حس میکنم تهوع و بی اشتهایی از همه چی تحملش برام سختتره من قبل ...
ببین اگه میخوای زودتر خوب بشی حتما بخور .منو همین دنبلان نجات داد.به شوهرت یا مادرت بگو دنبلان تازه از قصابی بخره تمیز بشورتش پاکش کنه بعد خردش کنه با نمک کبابش کنه خوش نمک هم باشه بهتر میتونی بخوری یه کوچولو هم پودر زیره بپاشه روش بپیچه لای نون بده بخوری .من بد دل بودم و نمیتونستم بخورمش اما با این روش اصلا ندیدم شکلشو فقط خوردم سر یکهفته خوب شدم
منم تهوع معده درد ضعف بی اشتهایی بی انرژی ای بیحالی سردرد بس ک فقط تو موبایم کور شدم اصلا یه وضعی د ...
عزیزم موبایل برای کوچولوت خوب نیس شایر هیچ تاثیری رو سیستم بدنیش نزاره ولی بچرو پیش فعال میکنه نمونشو زیاد دیدم من از هفته ی یازدهم به بعد میانگین روزی یکساعت تا دوساعت استفاده میکنم که بازم زیاده تا میتونی کمش کن
ای وای آخه همش ولو ام تو رخت خواب از بیکاری موبایل میگیرم باید کمش کنم حتما
اره کتاب بخون فیلم ببین ذکر بگو قران بخون گوشیتو بزار رو حالت پرواز من یه سردستمه ولی روحالت پروازه درکت میکنم شباهم بلنده ولی باید تحمل کنیم که بچمون زیادی شیطون نشه