2777
2789

بچه ها شما چه درد و غصه ای دارید که دوسدارید با یکی درد دل کنید ولی کسیو ندارید ؟

من مادرپدرم خیلی بهم بدی کردن جوونی و بچگی و روانمو ازم گرفتن ازشون دلخوش ندارم ولی به هیچکس هم نمیتونم بگم اولین باره اینجا دارم میگم احساس میکنم دارم خفه میشم دیگه انقدر این موضوع قلبمو به درد میاره 

بگو راحت باش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

کلا هیچوقت دلم دردو دل نخاست 

این ادما بدرد این چیزا نمیخورن فقط میخان ی چی بکنن ازت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویس

یا یه چیزی پیدا کن واسه اون تعریف کن.کتابی، بالشی، عروسکی چیزی

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حتما برو مشاور با مشاور صحبت کن ... اگر سختتونه ... تلفنی هم بعصیهاشون کار انجام میدن ... حالت بهتر میشه

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

کلا هیچوقت دلم دردو دل نخاست  این ادما بدرد این چیزا نمیخورن فقط میخان ی چی بکنن ازت

قبول دارم حرفتو ولی من خیلی دوسدارم بلاهایی که پدرمادرم سرم اوردنو فریاد بزنم ولی نمیتونم 😭

ببین دردل زمانی فقط حالتون خوب می‌کنه ک به قصد حل مشکل باشه

اونم ک فقط مشاور بدرد میخوره

در غیر اینصورت بنویس و بعدش پاره کن

تو همین نوشتن هم گاهی راه حل های بذهنت  میرسه 

وگرنه من خودم دردل کنم حالم بدتر میشه بهتر نمیشه یه انرژی منفی خاصی داره

عزیزم من همیشه دوست داشتم ودارم برم تویه جنگلی چیزی که جز منو خدام کسی نباشه .انقد داد بزنم تاخالی بشم .یاد گرفتم وسعی میکنم با هیچکسی درد ودل نکنم .فقط وفقط خدا رو داریم .فقط حرفاتو باخودش بزن 

قبول دارم حرفتو ولی من خیلی دوسدارم بلاهایی که پدرمادرم سرم اوردنو فریاد بزنم ولی نمیتونم 😭

ببین اگر میخوای بصورت داستان بنویسش 

شاید مثلاً  پند و عبرتی از توش دراومد ،،نه ک بعنوان زندگینامه،،بعنوان داستان

دیدی بعضی غصه هاتو نمیدونی داد بزنی؟؟ مثل تف سربالاست

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
ببین اگر میخوای بصورت داستان بنویسش  شاید مثلاً  پند و عبرتی از توش دراومد ،،نه ک بعنوان ...

البته م ن خودم اینطوریم ک کلا چیزی ک یادآوری کنه بدتر حالمو بد می‌کنه کلا سعی میکنم  راحتر فراموش کنم

دیدی بعضی غصه هاتو نمیدونی داد بزنی؟؟ مثل تف سربالاست

اره دیگه همین

اخه به چه رویی من به کسی بگم پدرمادرم چیکارا کردن؟ حتی به مشاور هم نمیتونم بگم اصلا حالم خرابه خیلی خراب بااینکه ازشون جدا شدم ولی بازم حالم خرابه ازشون