2777
2789

لطفا 

من فارسم و همسرم ایلامی 

تهران زندگی میکنم و همه اقوام ایشون اونجان 

من مذهبی چادری و اونها ک خودتون میدونید 

حالا عید عروسی برادرزاده همسرم هستش و من توی فیلم ها عروسی هاتونو دیدم

تالار نبود ی فضایی مثه تالار ولی همه زن و مرد قاطی

خودتون میدونید عروسی هاتونو دیگ 

هیچکی از اقوام همسرم تاحالا منو ندیدن 

من میگم چادر رنگی از این ۳بعدی ابریشمی ها ک خیلی شیکه با روسری قشنگ سرم کنم 

همسرم میگ نه چادر مشکی 

اخه من بلاخره زن دایی عروسم چیه چادر مشکی 

با خانواده خودشم ک اصلااااا نمیخوام مطرح کنم 

حالا بیاین ی مشورتی ب من بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم ایلامی بود میگفت بیشتر زنا چادرین اونجا چون اکثرا شیعه هستن فک نکنم خیلی عیر عادی باشه اونجا ولی تو کردستان غیرعادیه چادر پوشیدن 

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

یه لباس مجلسی  کوردی دوخت بزن هم قشنگه هم پوشیده و محجبه 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
هرچی فیلم عروسی دیدم اصلا چادر نداشتن و همه لباس و .. من گیر کردم

مهم نیست خب شما که نمیخواین برقصین رنگی بهتره به نظرم

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿