2777
2789
عنوان

همه به پسرم میگن خیلی لوسه

671 بازدید | 15 پست

من تا الان جلوشون واینیستادم ولی خودم برام سوال شده نکنه واقعا لوسه و من حس مادرانم نمیزاره ببینم

۵سالشه 

مغازه بفرستم میره مثلا (چندتا خونه اونور_یا تو ماشین بشینم بره بگیره بیاره)

رابطه اجتماعیش خوبه زبون داره سریع ارتباط میگیره 

از خودش دفاع میکنه ولی مثلا بچه دیگه هلش بده این یدونه میزنه و بعد گریه و دیگه بازی نمیکنه 

هرچی بخواد با گریه میکنه مثلا غذا نخوره بگم بخور گریه 

یا بگم کاریو نکن گریه میکنه 

اصلا جدا نمیخوابه 

و اصلا تو اتاقش تنها بازی نمیکنه همش تو تبلت تلوزیونو...

بنظرتون چطوره رفتارش 

پسرای ۵ساله شمام اینجدرین؟

خب بچس 

اکثر بچع ها لوسن دیگ 

چ انتظارایی دارن ملت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی لوس نیس ولی یکم باید از الان رو رفتارش کار کنی خیلی به گریش ببینه بها داده میشه خب لوس میشه ولی بگم تا ۷ سالگی بچه وقت پادشاهیشه حتی اماما کفتن از ۷ سالگی وقت تربیته

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
میخوام ببینم بقیه پسر بچه ها ۵ساله چه رفتارای دارن

همینطورین اکثرا 

خب بچن دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خیلی لوس نیس ولی یکم باید از الان رو رفتارش کار کنی خیلی به گریش ببینه بها داده میشه خب لوس میشه ولی ...

ببین گریه میکنه اهمیت ندم میزنه سرش میرم باهاش حرف میزنم باز میگه اونکه میخواد بشه و گریه ینی تا یه اخم ی جیغ بنفش نکشم ول نمیکنه😐

دیگه تو این سن باید جدا میکردید جاش رو شب ها  گریه کردنش هم زیاد از حد باشه طبیعی نیست ولی در ...

من جدا شدم دوتایی زندگی میکنیم  اونم پیش من میاد میخوابه 

ی هفته سعی کردم جدا بخوابه نصف شب هی تو رفت امد بودیم صبح از کار میموندم

ولی اره باید جدا کنم با اینکه سخته

بچه لوسه دگ انتظار چی دارن واقعا قهوه بگیره دستش بره دم پنجره یه سیگارم بگیره دستش آه بکشه؟؟؟؟

😂😂😂😂

مثلا میبرم با خودم باشگاه ارایشگاه یا جایی میگن چقد رفتارش مثل دختر بچه هاس 

نمیدونم دیونه شدم انقد فک کردم