2777
2789
عنوان

نامزدم ب حرفم ارزش قائل نمیشه🙃💔

536 بازدید | 32 پست

قشنگا من بهش اروم گفتم با قربون صدقه کلی سیاست زنونه که قبول کرد با رفتار خوب آره خانومم حق با توع گفت باشه منم اینارو گفتم بهش ک آره کاربری ک هیچ کاری نمیکنه فقط برای سرگرمی اومده اینستا فالوش نکن نه مدلینگ ن بلاگره....هر چی

مخصوصا دخترارو گفتم نکنه

بعد نامزدم دوتا پیج داره امروز دومین پیجشو دیدم یدونه دخترو فالو کرده بود چهرش خیلی آشنا بود تو کلاس رانندگی یدونه دختر بود کپی این بود پروفش یعنی ب هر حال سرتونو درد نیارم من میگم چرا ب حرفم ارزش قائل نیست اونم با اون یکی پیج فالو کرده ک من نبینم فکر میکنه خنگم حواسم نیست خلاصه همین چند تا از همکاراشو فالو کرده پیج دانشگاه بعد اون پیج دختره س فقط انگار این تنها کسیه ک نامزدم فالو کرده چیزه دیگه ی نبود 

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

شک کردم چیکار کنم تنها پیج اون هست 

خودتون حساس هستین رو این موضوع؟

من شک کردم ب نامزدم🤕

چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرافکرمی کنید هرکسی روفالو کردن منطورخاصی داشتن منم باشهرم این مشکل دارم البته از طرف اون 

خب چ دلیلی داره نامزدم ی دخترو فالو کنه هیچ پستی هم نذاشته 

برای مثال میگم نامزدم بیاد ی دختر خ ر ا ب فالو کنه چیزی بهش نگم؟؟؟

منم‌میگم یه کاری کن بردار چن تا از پسرارو فالو کن حالا ببین عکس العملش چیه😐و واقعا نزار چیزی حساست ...

دعوا میفته😂

نامزدت حق داره با وجود تلویزیون گاهی بره سینما، سخت نگیر.

این جمله ینی اینکه با وجود زنش اجازه داره با زنای دیگه هم رابطه داشته باشه و این حرف اشتباهه بهتره اینجوری منظورتون رو نرسونید 

باید بگید همسرتون وسیله نیست که فقط برای شما باشه اون انسانه و میتونه با ادمای دیگه جدا از جنسیتشون در ارتباط باشه، و اگر ادم هوس باز و اهل خیانت بود با شما ازدواج نمیکرد

:)
حرفت كاملا زنان عليه زنانه!!! 

یعنی چی این الان؟من اشتباه میگم یا این خانوم؟

آخه واسه چی من گیر میدم حساسم باید بره دنبال خراب کاریاش

دیگه تو باید اونو با مفهموم عدالت و تبعیض آشنا کنی😄😆

چیکار کنم ب نظرت؟باهاش حرف بزنم بگم همه حرفام کشک بود

یعنی چی این الان؟من اشتباه میگم یا این خانوم؟ آخه واسه چی من گیر میدم حساسم باید بره دنبال خراب کار ...

شما درست ميگين تو هر رابطه اي ٢ طرف بايد با هم كنار بيان وگرنه شما هم ميتونين كارايي رو كه دوست دارين انجام بدين اون خانم گفتن با وجود تلويزيون سينما هم بره عيبي نداره واقعا چندش اور بود و ضد زن !!!!

من خودمم اونطورم تمام دخترا رو انفالو کردم بعضی موقع ها میبینم چند نفرو فالو کرده  قسم میخورع ...

آفرین این بهترین کاره😂🤟🏻

چون من بدم میاد 

طرف هست بلاگره جز رفیقاش زنش هیچکسو فالو نکرده اینم واسه ما