تازه عروسایی. که. تا حالا کیک نپختن، یه دستور ساده براتون. آوردم،
اول دوتا تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو با یک قاشق چایخوری وانیل به هم بزنید همزن برقی حدود چهار دقیقه. بعد یه لیوان دسته. دار معمولی که حدود یک سانت. سرخالی هست شکر به مواد اضافه میکنیم. دوازده سیزده دقیقه. هم بزنید، بعد روغن نصف لیوان بریزد و دیگه همزن برقی رو بگذارید کنار،،با قاشق چوبی. هم بزنید حالا یک لیوان آرد که با یک قاشق چای خوری بکینگ پودر. سه بار الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید همزمان نصف لیوان شیر رو طی سه مرحله.به مواد اضافه. کنی،،اگر زیاد. هم بزنید کیک پف نمیکند،، همراه شیر دوقاشق. غذاخوری. زعفران. دم کرده هم اضافه. کنید، مواداماده هست،، ته دیس. پیرکس. رو چرب کنید و مواد رو داخل. فر که از قبل نیم ساعته روشنه. بذارین،، دمای 180طی تقریباً چهل دقیقه. کیک آماده. هست وقتی سرد شد برش بزنید،، نوشجان