2777
2789
عنوان

سلام وقت بخیر

41 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی هست به من کمک کنه همسرم بچه دوست نداره ولی خانواده من خیلی بهم فشار میارن و همش من رو میرسونن که در آینده حسرت میخوری که نداری وقتی که دیر شده و نمیتونی بچه دار بشی از طرفی شوهرم اصلا موافق بچه نیس و کلا با این درخواست بهم میریزه و میگه اگه بخاطر بچه منو میخوای برو از زندگیم یا اگه بچه دوست داری من نمیخوام من شوهرم رو دوست دارم و نمیخوام بخاطر بچه از دستش بدم از طرفی از آینده میترسم از اینکه یه وقت دلم شدید بچه بخواد و نتونم.به نظرتون چقدر احتمال داره ناخواسته باردار بشی در روش پیشگیری طبیعی و اینکه چکار میشه کرد که باردار شد 

همسرتون واقعا عاقل هستن

خانواده عاقل بود حق رو میدادن به همسرتون 

هیچکس پشیمون نمیشه

شما دردسر برای خانوادت نداشتی؟

دوست داری همون دردسر ها سر خودتون بیاد؟

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

سلام 

دست همسرتون رو بگیرید و ببرید مراکز ناباروری 

متوجه شون کنید که تمامی زحماتی که قراره امروز بکشید و پس انداز کنید اعم از عاطفی و مالی تا فرداها صاحب اولاد شید، امروز این همه زوجین راهی رو رفتند که تو قراره فرداها بری 

الهی تو را به مهربانیت قسم...                                                      دلهای گرفته مان را شاد کن...                                                   دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن...                                             قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام...                                            خیالی راحت نصیب همه گردان...                                                خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس...                                          به امید لبخند روی لب شادی توی دل...                                        استجابت در دعا و آرامش درقلب...                                                                        الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتون واقعا عاقل هستن خانواده عاقل بود حق رو میدادن به همسرتون  هیچکس پشیمون نمیشه شما درد ...

واقعا اینجوری فکر میکنید من خودم هم خیلی تمایل شدید ندارم چون میدونم سختیش زیاده ولی خانواده م خیلی بهم فشار میارن و میرسونن من 

واقعا اینجوری فکر میکنید من خودم هم خیلی تمایل شدید ندارم چون میدونم سختیش زیاده ولی خانواده م خیلی ...

۹۰درصد خانواده ها همون قدیمی فکر میکنن

ایران اینده ای نداره

بچه با اومدنش ایندش نابود شده هست از همون اول 

تغییری هم نمیکنه

هزار تا خرج هست

خرج پوشک و...به کنار

وقتی نوجوون شد،یه خرج هایی داره که فکر نمیکنید

من داداش خودم نوجوون هست و خانوادم کم اوردن 

بچه دار شدن تو این موقعیت اشتباهه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
سلام  دست همسرتون رو بگیرید و ببرید مراکز ناباروری  متوجه شون کنید که تمامی زحماتی که قر ...

اون فلسفه خاص خودش رو داره و فکر میکنه با بچه دار نشدن لطف بزرگی د حق اون بچه که قراره بیاد میکنه یعنی با فلسفه بچه آوری مخالفه معتقده بچه که میاد دنیا کلی رنج داره براش و آگه یه روز بگه برای چی من رو آوردین دنیا چه جوابی دارم بدم به بچه. 

۹۰درصد خانواده ها همون قدیمی فکر میکنن ایران اینده ای نداره بچه با اومدنش ایندش نابود شده هست از ه ...

نمیدونم واقعا چکار کنم من زندگیم رو دوست دارم چه با بچه یا بدون ولی آینده رو نمیدونم این ترسناکه

اون فلسفه خاص خودش رو داره و فکر میکنه با بچه دار نشدن لطف بزرگی د حق اون بچه که قراره بیاد میکنه یع ...

خب ذهنیت شون رو تغییر بدهند و عکس قضیه رو ببینند، اینکه فردا اون بچه افتخار میکنه چنین پدری داره 

مشکل عدم اعتماد شوهرتون به خودشون هست نه بچه 

الهی تو را به مهربانیت قسم...                                                      دلهای گرفته مان را شاد کن...                                                   دستهای نیازمندمان را بی نیاز کن...                                             قلبی نورانی، تنی سالم، زندگی آرام...                                            خیالی راحت نصیب همه گردان...                                                خدایا تقدیر دوستانم را زیبا بنویس...                                          به امید لبخند روی لب شادی توی دل...                                        استجابت در دعا و آرامش درقلب...                                                                        الهی آمین🙏
خب ذهنیت شون رو تغییر بدهند و عکس قضیه رو ببینند، اینکه فردا اون بچه افتخار میکنه چنین پدری داره&nbs ...

متاسفانه عکس قضیه رو نمیتونه تصور کنه چون میگه بچه افکارش درباره زندگی به من بره از نظر فکری و فلسفی اذیت میشه و من نمیخوام این رو تجربه کنه از نظر همسرم زندگی که ناخواسته اومدیم سراست رنجه از دست دادنه اونم با مرگ 

متاسفانه عکس قضیه رو نمیتونه تصور کنه چون میگه بچه افکارش درباره زندگی به من بره از نظر فکری و فلسفی ...

جسارتا همسرتون چند سال دارند و شغل شون چیه 

اگه تمایل داشتید بفرمایید 

روانشناسی بالینی.کارمند 

خب از ایشون چنین افکاری بعیده 

به هر حال امیدوارم بزودی صاحب اولاد شید