2821
2789
عنوان

عذاب وجدان

832 بازدید | 44 پست

سلام نمیدونم از کجا شروع کنم من با پسرای زیادی دوست بودم  خب بچگی کردم اشتباه کردم اگه عقل الانمو داشتم هیچکدوم از این کارارو نمیکردم ولی یروز عاشق یکیشون شدم دیوانه وار  ولی اقا بااین که خودش  شرایط گذشتش بدتر از من بود  بمن گفت دختر پاک میخواد منم (با پسرای قبل  رابطه ای نداشتم فقط در حد بوس و بغل و قرار و پارک و..  فقط در همین حد) فکر کردم پاک نیستم و عذاب وجدان گرفتم 😔 و با این که دوبار اومد خاستگاریم جواب رد دادم و هیچوقت هم نفهمید چرا (اون آدم عوضی و دهن لق و دروغگو بود)  و خداروشکر که جور نشد ولی من خیلی عذاب کشیدم   به خاطر اینکه نرم سمتش ازدواج کردم ولی شوهرم بد از آب در اومد و طلاق گرفتم  بعد با یه آقایی آشنا شدم خیلی به دلم نشست اخلاقش مهربونیش هر چیزی که کم داشتمو خدا بهم داده  انگار یه هدیه یا معجزه اس ( من بهش گفتم زن هستم و از نظر اون هیچ ایرادی نداشت   خودش هم قبلا یک  نامزد عقدی داشته و رابطه هم داشته )  روز اولی که با این اقا چت کردم رفتم اون پسررو دیدم   ولی بعدش دیگه با هاش سرد رفتار کردم و گفت بیا سرقرار و نرفتم  یعنی از وقتی قصدم جدی شد با همسرم با اون قطع رابطه کردم   بعد اون همه سختی  الان عقد کردیم 😄 ولی مشکل من عذاب وجدان روابط قبلیم نسبت به شوهرم هست  من عذاب وجدان دارم حس میکنم آدم نجسی هستم که با چند نفر رابطه داشتم حس میکنم آدم بدی ام حسم میگه به شوهرت بگو 😭 میترسم زندگیم از هم بپاشه من زندگیمو و شوهرمو دوست دارم یعنی من یه ادم دروغ گو ام ؟ بی وجدانم؟. کارم خیلی اشتباهه؟ روابط قبلیم به غیر از ازدواجمو باید میگفتم و بگم؟؟؟  اخه اگه بگم ممکنه دلش بشکنه  نمیدونم چکار کنم واقعا واسه زندگیم دعا کنین و لطفا راهنماییم کنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا نیازی به گفتنش نیست ، هر کسی یه چیزایی توی گذشتش داره قرار نیست که همه بفهمن 

قانون اساسی هر کشوری هر ۱۹ سال یک‌بار باید عوض و بازنویسی شود چون هیچ نسلی حق ندارد و نباید برای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند. توماس جفرسون

هیچوقت نگیا،بین خودتو خدای خودت توبه کن،تموم شه بره،ذهنیتش رو خراب نکن مهم اینه الان بهش وفاداری

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
نگو گذشته ی تو گذشته اون با الان تو ازدواج کرده تو هم دیگه یه خانمه وفادار بشو و زندگی خودتو خراب ...

حس میکنم ادم بدی ام در حقش ظلم کردم شاید اونم یه دختر پاک میخواسته😑

چیو بگی اخه؟ گفتن اونا چ دردی دوا میکنه 

مهم از این ببعدتونه  بهش متهد باش  

فکر هم نکن اون اقا فقط هم.ن یدونهذنامزد رو داشته حداقل بیستام دوس دختر داشته و اصن فکر نکن همسرت فرشته اس و تو  ناپاک

یک توبه درست درمون بکن و گذشته را فراموش کن و از خدا بخواه ببخشتت و دیگه هم بهش فکر نکن

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃