2777
2789

امروز پدرم باید بره اتاق عمل از ته دل دعا کنید معجزه بشه و بدون عمل شِفا بگیرن یا اگر خدا اینو نخواست به بهترین نحو ممکن عملش انجام بشه و نیازی به عمل بعدی نباشه 

منم لایک ها و نظراتونو که خوندم برای تک تکتون صلوات هدیه میدم به امام زمان به نیت حاجت رواییتون

البته هر وقت وقت کردم ولی حتما انجام میدم خودمو مدیون نمیکنم 💞💞💞

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

خواننده های خاموش کامنت یا لایک کنید صلوات بفرستم براتون 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم حااش خیلی بده....یک ماهه درگیر مریضیم دعا کنید خسته شدم...دلم میخوهد شبا بخوابم

ان شاءالله حل میشه عزیزم 

دلت شکسته برای پدرم دعا کن 

انشاالله تن همه پدرها سالم باشه.روح پدر منم شاد

خدا بیامرزه یه فاتحه براشون میخونم

دلت شکست عزیزم اول عذرخواهی میکنم دوم التماس دعای زیااااد دارم ازت 

پسرم حااش خیلی بده....یک ماهه درگیر مریضیم دعا کنید خسته شدم...دلم میخوهد شبا بخوابم

الهی که خدا بهتون نظر کنه و بی گمون عزیزتون شفا بگیره

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
اللهم اشف کل مریض الهی که بسلامتی عملشون انجام بشه و سایه اش سالیان سال بالا سرتون باشه

خیلی ممنونم عزیزم 

ان شاءالله هرچی از خدا میخواهی بعلاوه سلامتی و بهتر از حاجتتو در کوتاه ترین زمان به خودت و خانوادت بده 

الهی که خدا بهتون نظر کنه و بی گمون عزیزتون شفا بگیره

خدا خیرت بده عزیزدلم 

الهی هزاران برابر این دعا در قالب سلامتی کامل و در قالب حاجتاتون به خودتون و خونوادتون برگرده 

با اجازه مهمونامون و بازدید کننده ها من تاپیکو بالا نگه میدارم که تعداد افراد بیشتری ببینن