2777
2789

اقا اگه میترسید نخونیدا 😅

شوهرم شبا زودتر میخوابه من تو هال میشینم خوابم نمیبره.بعد الان از خواب بیدار شد منو صدا زد گفتم بله؟

گفت تو اونجایی؟ 

گفتم اره دیگه

گفت پس اینکه داره اینجا راه میره کیه😳

بخدا خیلی ترسیدم برگی برام نمونده😥

🦔🤍🖤                                                                قدیمی ام ولی به دلایلی دیگه نِمیرم اکانت قبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خواب حرف زده نترس

اره تو خواب زیاد حرف میزنه چرت و پرت میگه ولی این یکی خیلی سم بود😆

🦔🤍🖤                                                                قدیمی ام ولی به دلایلی دیگه نِمیرم اکانت قبلی
تو خواب و بیدار بوده اشتبا دیده جدی نگیر

اره ولی یهو ترسیدم بخدا اخه امروز همش اتفاقای ترسناک برام میفته😑

خواب میدیده ،‌پریده از خواب اینو‌ گفته

نشین هی اینو تکرار کن میره تو مغزت الکی میترسی

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت ما را غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
اره تو خواب زیاد حرف میزنه چرت و پرت میگه ولی این یکی خیلی سم بود😆

شوهر من همینه پایینه عکس رو دیوار رو میاره پایین نصف شب کارش رو بهم توضیح میده اصلا یک وضعی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چیز مهمی نیست همسر منم اینجوریه وقتهایی که استرس داره یا خیلی خسته هست شبها تو خواب باهام حرف میزنه منم بهش میگم بخواب و باهاش حرف نمیزنم ولی صبح وقتی میگم شب یادت میاد بهم چی گفتی میگه نه اصلا هیچی یادم نمیاد 

شاید سر ب سرت گذاشته 

نه بابا خوابِ خواب بود.احتمالا خواب دیده کلا تو خواب زیاد حرف میزنه همیشه منو میترسونه

خواب میدیده ،‌پریده از خواب اینو‌ گفته نشین هی اینو تکرار کن میره تو مغزت الکی میترسی

اره تو خواب زیاد حرف میزنه کلا این یکی ترسناک بود ولی😆

توروحت😂😂😂😂بعد چیشد

دوباره خوابید 😅 من نشستم به در و دیوار نگاه میکنم 😑

اره ولی یهو ترسیدم بخدا اخه امروز همش اتفاقای ترسناک برام میفته😑

نباید بترسی باید دلیل بیاری برای اتفاقات و ذهنتو به روی این جیزا ببندی دیگه هیچ موجودی نمیتونه بهت نزدیک بشه

شوهر من همینه پایینه عکس رو دیوار رو میاره پایین نصف شب کارش رو بهم توضیح میده اصلا یک وضعی

ای وای😂😂😂