2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین یکم سبک بشم

124 بازدید | 16 پست

سه ماهه عقد کردم...دوهفته دیگه میرم خونه ی خودم.....سر همه چیم بحث بود ..از خواستگاری تا الان....تمکن مالی تهیه جهیزیه نداشتیم....همسرم چیزی ازم نخواست..مامان باباش خیلی مهربونن...در عوض توی خانواده خودم مدام با برادرزادم که اونم توی عقده مقایسه میشم.....شوهرش هفته ای دو تومن پول بهش میده...جهیزیه ش فول فوله....خودش ب خوشگذرونیه.....اما من غصه ی هیچی نداشتنم.....متلکای داداشم و زنداداشم که ما فلان خریدیم بهمان خریدیم...از هر چی بهترین دادیم...دخترمون خونه مادرشوهرش میخوره و میخابه....شوهرش نمیزاره دست ب سیاه و سفید بزنه......

نمیدونم همسر طفلک من چکار کرده که میگن:شما سردین معلومه....میگم نه ما با هم خوبیم خیلی.....میگن شوهر فلان(دخترشون)یه ثانیه بدون اون طاقت نمیاره.....آخه همسر من ی شهر دیگه ست....میگن چرا تند تند نمیاد پیشت ...نسبت بهت احساس نداره.....

خسته شدم از اینهمه حرف...طعنه....دلم شکسته ازشون از مقایسه هاشون ...ازینکه کمکی نمیکنن ولی زخم میپاشن...ازینکه با حرفاشون میخان منو سرد کنن😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیتو بکن مال اونی که نمایش میده و جار میزنه بعدا صداش در میاد

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

اتفاقا نشون میده همسر شما مرد پخته تریه و داره کار می کنه تال زنش در آرامش باشه 

همسر برادرزادتون یا باباش پولداره که به نظر من این مرد به درد زندگی نمی خوره یا کار نمی کنه که اینطوری بالاخره به مشکل می خورم چون زن خرج داره 

پسر دوست ما ازدواج کرد مثل برادرزاده شما ، بیست و چهار ساعت با هم بودن و پی عشق و حال به سه سال نکشید ورشکست شد ، زنش در جا داغ مهریه اش رو گذاشت اجرا و رفت برا خودش خونه گرفت

داداشت اگه واقعا داداشهاز اون چیزایی که به دخترش داده نصفشو به تو هم بده تا پیش خانواده شوهر کم نیار ...

روز خواستگاری منو کشید کنار گفت:دور منو خط بکش😑من هیچی نگفته بودم هیچی

اتفاقا نشون میده همسر شما مرد پخته تریه و داره کار می کنه تال زنش در آرامش باشه  همسر برادرزاد ...

من بدشو نمیخام.....ولی از مقایسه خسته شدم...طفلی همسر من تمام بار زندگی افتاده گردنش از الف تا ی ...خب نمیتونه خرج کنه...منم ازش نمیخام ....ولی اینا نمیفهمن

روز خواستگاری منو کشید کنار گفت:دور منو خط بکش😑من هیچی نگفته بودم هیچی

پس حرفشون برات مهم نباشه دوس داشتن شوهرت با ور دلت نشستن نیست اونایی که همش بغل همن فقط برا جلب توجهه

خدایا تا کی ...
من بدشو نمیخام.....ولی از مقایسه خسته شدم...طفلی همسر من تمام بار زندگی افتاده گردنش از الف تا ی ... ...

عزیزم مهم خودتون دوتایین 

اصلا به اونها اهمیت نده 

دوران عقدت تموم بشه تمام این ناراحتی ها تمومه و دوران آرامش و شادی می رسه