2777
2789
عنوان

دو هفتس دعای محبت گرفتم بیاید

4209 بازدید | 26 پست

سلام

من دعای محبت قرآنی گرفتم،با نمک و سوره زلزله بود

که توی دستورش یه جا میگفتم قلبش مثله زلزله برام بلرزه

حالا خودم بیقرار شدم یعنی دارم از دلتنگی میمیرم قفسه سینم سنگینی داره

یعنی دوطرف اینطور دلتنگ میشیم؟ من چرا اینقد بیقرار شدم😑

برعکس عمل کرده😑

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی ما یکی از نزدیکامون مطمئنم برامون دعا گرفت بین خانوادگیمون بهم بخوره مسافرت بودیم هر روز به خوردمون میداد سر یه مسئله بیخودی جر و بحث پیش اومد و .... همون موقع من دلشوره و دل آشوبه داشتم قفسه سینم یه جوری بود به کسی نگفتم و جالبه خانوادمون همشون بعدا گفتن این حالتو داشتن البته وقتی از سفر برگشتیم مادرم پیش یه سید رفت و گفت براتون دعا گرفتن و ما متوجه شدیم